2

aNDA bAGAImanA?

salam 2 all of u...
xde ape2 yg nk celoteh...
saje nk menekan2 keyboard ni yg dh lame rindu kat new en3 blog nie.hhehee
memandang esok PM bg cuti...
sume org memilih utk tido lewat malam nie..
termasuk la saye..hohohooolick..
ANDA BAGAIMANA?


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

5

hutang BUDI dibawa MATI...hutang duit sila bayau sendiri...

Salam to all of u...
first of all i want 2 say tenkiu very much too Hakeem...
Anda kenal siapa Hakeem yang saya maksudkan?
if tak kenal, sudi2 kan lah berkenalan ngn beliau n secara tak langsung boleh follow beliau...
ishhh...jangan la malu2 meow..
rugi tak follow beliau taw..
tengok ape yang sayer dapat ngan follow beliau...
jengJENGjeng....
saya dapat ni.......
BANNER PERCUMA BERSAIZ 125x125
(banner ni dh d large kan spy anda dpt nengok ngn puas hati)..hehehe
Comel tak....
jika anda mahu, sila KLIK DISINI dgn rasa bangga oke..
Banner asal adalah bersaiz 125x125 
Sila nengok d sidebar saye untuk ukuran asalnye..

Jum ramai-ramai singgah d blog beliau....
Jika Rasa ingin mendapatkan nya secara FREE, bolehlah mengunjungi blog beliau dan terdapat pelbagai templete yang menarik...
tengs sekali lagi kepada HAKEEM aka bighandesign diatas kesudian anda utk designkan banner nie...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

6

✿ SugaR DadDy PlisSs...

Fuh...melirik pada jam dah kul 1.46am..
mata x leh lelap bila hati tak senang duduk..
Owh Mummy, saye mau sugar Daddy plisSs..
"Pliss..Pliss..Pliss..Kamoo jangan Nakal"
itu pesan Mummy...
          Opocot...
Melepas la sudah *sila nyanyi gaya SM Salim*
Sugar Daddy ngak boleh leer...Less Sugar boleh sbb bagus tuk kesihatan..
Disebabkan mata stil lum mau lena..
Teringin la nk cek Yuran untuk semester ni lagi sekali
semalam dh cek, mana lah tahu kan, 
kot2 ade Sugar daddy, dermawan, jutawan, karyawan or mana2 usahawan nk tolong setelkan.
intenet pun laju semacam je malam ni utk buka portal UKM...
kadang2 nama je pakai JARING UKM, tp nak masuk portal UKM x boleh..
Sabo jelah, bak dialog dlm cite Hantu Kak Limah Balik Rumah..
ngeee...sempat lagi nak iklan cite yang g nengok kat midv tadi..
best layan citer 2...
sakit perut wat gelak...
Ooppss...lari tajuk dah nie..

Punya la rajin nk cek Yuran dah kena tolak ke belum,
sebab duit PTPTN dah masyuuuk..
masukkan matrix number n password..
godeng2 tak sampai seminit...
fulamaaakkk kuar UTANG...
RM 1396.60     
buless beli cincin tunang sebentuk..
aduss bengkrup LAGI sem nie..
Mahal kan??
RM1396 tolak Utang tertunggak sem lepas RM400..
pliss congak utang sem nie jadi bapee??
Padahal sem ni amek 2 subjek je pown..
yuran Kolej kot dah naek..
Nak buat perincian plak tak boleh...
masalah problemo betul la sistem nie..asyik x boleh jerr..
Ayoyoyooo....ngak bisa shopin new year la ini macam..

Sape mau jadi Sugar Daddy sayer..?
Sila senyum sekarang...ahaksss...
mesti ramai yang terus buat muka masam kan...uikkss..sweet sour betul korang...
Sape mau bantuin sayer dong....?

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

0

1st GA from Aesya

1st GA from Aesya Zealous
Motto Hidup :
Dalam sempit yang terhimpit..
Dalam mencapai yang digapai..
Ku melilit tak membelit..
Ku melangkah tak memangkah..
& dalam diam yang membingit..
Ku terus yakini Allah swt jualah, Pemberi REZEKI..

tag Rt-Qah...pikok...Suer

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

20

✿ Contest Kami Seiras


Salam to all of u..
Hati ni rasa tercuit-cuit untuk join contest yang dianjurkan oleh Miss Yaya nie...
but, nak taruk muka sape erk....?
terfikir-fikir jap.....
3 hari amek masa utk berfikir nak letak pic sape..
kang letak kang, korang kate aku prasan plak...
but, memandangkan ramai member-member yang kenal or tak kenal aku 
mengatakan muka aku seiras dotdot...
Aku ngan rasa shy-shy cat nak gandingkan pic kami berdua...
b4 dis, aku nak kasi taw la dulu ape syarat2nye...
Sila KLIK DI SINI yer abg2 kakak2 sekalian
*
*
*
*
Malu la nak tunjuk pic yang di pertaruhkan...
Miss Yaya, law tak tunjuk, boleh menang tak?
hakhakhak....miss Yaya kate, "lempang 2x boleh la, menang tak boleh.."
*
*
*
Perasaan malu masih ada lagi nie..
but still nak kena tunjuk gak..
jengJENGjeng...
*
*
*
*
mesti korang gelak guling-guling kan kat aku...
sebab ade hati aku letak pic aku d sebelah Artis..
pic sebelah kiri 2 HELIZA HELMI 
sebelah kanan tu dats me
aku malu lagi nie..haissshhh, malu aih...
Demi contest Cik Yaya nie, terpaksa la aku berangan sat no..
jangan marah yer law aku kate, 
persamaan yang aku nak katakan paling ketara tu kat tang MATA..
Oopss...terperasankah aku??
holalalaaa....

SLOGAN TAK LEBIH DRP 100 P.P
i suke sangat blog u sebab blog u CANTIK,CUTE mcm tuan blog, KEMAS
and i like ur theme laa... Of cos la, d PINKY..
Selain tu i suke NAMA you..same ngn nama Anak Buah i yang kiut miut...
d last 1, i want 2 share wif u, Muka yang sebelah kiri banner contest u 2 same ngn muka classmate i 
yang study kat UKM..
Arigato cz anjurkan contest ni..
dats ol, tenkiu..

nak tag laki ke perempuan hah...?
oke2, demi 1malaysia, 1 bangsa, 1 negara..
i want to tag gurl n boy

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

14

MENARIK TERTARIK..JUM SAMA-SAMA UP TRAFFIC



Semua orang inginkan trafik..macam2 cara untuk tingkatkan trafik masing2..blogwalking sudah semestinya kan... So, sekarang ni jum kita ramai2 gunakan cara ni pulak.. Aku pun xpernah lagi cuba cara ni, Tetiba tadi tengok kat blog cun AIMI menggunakan cara ni and sekaligus Tertarik n menarik minat aku tuk try... Jom try cara ni... Cara cepat menaikkan traffic blog korang...

P/S : Baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat.
Cara nya begini:
- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang korang nak tulis dalam  blog or web korang.
PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan Link URL ke posting blog or web korang, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link No.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15)
***So urutannya jadi mcm nie…
Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
    Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
    Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
    Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
    Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
    Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
    Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
    Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
    Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
    Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
    Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
    Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
    Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
    Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
    Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
    Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625
    Kita sama-sama cuba ok :) Selamat mencuba!!!
    REMINDER : Ingat, jangan menipu. Tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak. Pastu jgn lupa promote link entry ni. Kat member korang coz lagi byk lagi bagus. Kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknanya dalam 10 org yg buat. Iingat lagi byk backlink kita, lagi tinggi rating kita kat GOOGLE :)

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

12

STYLE YOUR HIJAB

Hye all, join contest lagi...
deknon deknon jgn marah yer coz hari ni dah 2 contest sy join..
So, ape lagi...
jum la ramai2 join contest yang dianjurkan oleh ENCIK WOOT ni..
syarat penting nak join contest ni, mestila :

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )


3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^
DONE

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley ) 
DONE

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^
DONE

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer ) 
OKIES

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)
ORAIT

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011


8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.hehee,(tiada paksaan) FOLLOW 

Bila sume tu dah saya penuhi....
Pic yang saya pertaruhkan ialah

tag mereka..

Tengs to ENCIK WOOT coz anjurkan contest nie

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

5

CANDID ITU CUN LAA..!

First time join contest yang dianjurkan oleh geng2 blog....rasa teruja untuk join contest 
CANDID ITU CUN LAA..!
Mula-mula tu terfikir la, gambar mana la yang sesuai untuk difemeskan di blog DILLA ADILLA nie.... usha punya usha jumpa la sekeping dua pic candid...
Tak mengharap untuk menang pown, juz enjoy dis contest...law ade rezeki, ALHAMDULILLAH...saya suke hati awak senang goyang kaki....
Lau korang nak join contest ni pun dialu2kan...jum join ramai dengan klik disini untuk mendapatkan maklumat  mengenai kontest ni n follow miss Dilla sekali....ngeeee..

Syarat-syarat contest ni adalah seperti :

1. Terbuka pada semua blogger tak kira boy or GIRL

2.Copy the pic above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link ke entry ini ukei..? DONE


3. Tak payah jadi follower pun xpew..paksaan tiada kat sini...DAH  FOLLOW MISS DILLA ADILLA

4. Jgn lupa leave ur url contest in my comment form..I WILL

5. Tag 3 orang rakan blogger anda @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok...
i tag Suer...Aimi and firdaus

6. Put a caption kat gambar candid korang yew.. BISA D ATUR..

tarikh tutup : 10th January 2011...

Jeng-jeng-jeng......Gambar yang dipertaruhkan ialah....
Gambar ni diambil oleh my fren AMY SALIHA si gadis berbaju merah..
Owh, aku gadis gincu.... =)
Pic ni diambil pada 27.07.2010 di Mines, Serdang..
usai Solat kat surau Mines, touch2 up muka sudah semestinya bg kaum wanita..
bukan untuk nampak cantik semata-mata, but untuk kepuasan sendiri...
hakhakhak...muka x leh blah menggediks pakai lips...
owh my avon je..not simplySiti....
so..candid itu cun kan....?

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

5

Award to AIMI RAZMAN

Dari semalam lagi terfikir nak buat award ni kat miss Aimi yang cun melecun ni,
 tapi tak berkesempatan coz mata dh ngantuk... 
So, Hari ni past lunch td buat la award ni n skarang nak post award yang tak seberapa dari saya untuk miss Aimi nie..
Hope Miss Aimi suka ngn Award ni...1st time buat Award, 1st time bagi Award....hehehee...
tapi ikhlas bagi kat miss Aimi ni, nnt leh amek kat page ni yer...
Tak perlu menjawab ape2 soalan dr sayer...Juz amek ngn Percuma..ngeee...
btw, tengs jadi followers sy yang ke 111...like dis number

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7

takSUKAtakSUKAtakSUKA

uwaaaaaaa..........tensen..tensen..tensen...
Giler ape aku kan, dh lame x post N3, post jer trus tensen...
Aku sebenarnya tensen ngan profil fesbuk 2...aduyai..
Nape la hari 2 gatai tangan sangat p upgrade profil..
kunun2 tgk hr 2 cumel..
last2 skali...hancusss...
taksuka..taksuka..taksuka...
rindukan profil fesbuk yang lama..
jeles plak ngn org yang tak tukau.......huh..
frust!!!
Korang yang still ngn profil fesbuk yang lama mesti xder masalah ngn fesbuk kan...
macam nak deactve fesbuk jer...
JOm.....

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >