17

Hah...? Kena Kawen Ngan Anak Pakcik Mahmood...BIAR BETUL !!

Salam, 

Alahai anak Pakcik Mahmood, nak ngorat sikit....*sambil kenyit2 mata* 
Kenapa kena kawen ngn anak Pakcik Mahmood plak??
Mana boleh...
Ngah syok2 bercintan cintun ngan Anak Arwah Pakcik Zahar, tetiba suh kawen dengan anak orang lain..
haissssyyy...
Lari Umah Kang law cam gini gayanye....

Orang kate, Law nak ade mood, kena kawen ngn Anak Mahmood..
Betul ke macam tu...?
Sape-sape yang berBINTI or BIN Mahmood, setuju ke ngan statmen tu???
Namun,(mcm karangan UPSR la pulak) Anak Pakcik Zahar tetap menjadi PUJAANNN hatiku..winkWINKwink

Sebenarnya, Cunndaa tak de MOOD nak berblog 2,3 hari nie..memandangkan busy mengalahkan perdana menteri..Mood pulak jatuh merudum..
Tapi, kepada sape2 yang singgah blog cunndaa, nnt Cunndaa akan terjah balik blog korang okes dalim-dalim..

Hahhahhahaaa....
Banyak maen betuiii cunndaa nie,
Sebenarnya, juz mau habaq, sehari empat belas ni,
Cunndaa memang sibuk lah, Kalah artis pengambaran kat lokasi
Saja membusykan diri yang konon2 tak busy nie..
Ade je nak program setiap hari..

Skrg dah final year, dah nak exam pun..
So, manfaatkan masa yang ade dengan kawan-kawan seperjuangan..


Malam ni ade dinner ngan Classmate tercinta..
Asik makan..makan..makan..je kejenya kan..
tapi, besaunye tidak..
Makan je banyak..

Lebiu Anak Pakcik Zahar
Sekian,   


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

20

TOP 10 CONTEST GAYA DAN FESYEN

Salam,
CONTEST SUDAH TAMAT...

Tenkiu kepada semua yang turut serta dalam contest GAYA DAN FESYEN by Cunndaa nie dan tak lupa juga kepada semua yang memberi sokongan moral dan galakan...
LUV U DALIM-DALIM sekelian..

Agak pening jugak kepala untuk memilih top10 nie sbb semua peserta comel-comel, ensem-ensem dan bergaya...

*Sungguh skema setiap bait-bait kata diatas*
Cunndaa sendiri tidak pasti kenapa hari ni cunndaa begitu nampak skema....kehkehkeh..
Oppsss...skema lagi..

Eh..eh..lupa nak gitau u all...Malam ni Cunndaa ade lagi dinner MAG iaitu "Majlis Anugerah Graduan"for student Fakulti Pendidikan...
Sedih sekejap ye Tuan Puan....
4 tahun bertapak di UKM, dah nak abis upenya Cunndaa belajar..
Tapi malam ni Cunndaa tak bergaya dan tak berfesyen pun..
Pakai baju yang dah lapuk je..

Haisshhh...panjang betui iklan kat atas....
Jum kite tengok siapa topTENkiu yang tercalon...




 


 





Yeayy...gambar saya ade...yeay...!! tepuk tangan tuk diri sendiri...=)

Mintak maaf abangABANG kacak dan adikKAKAK yang kiut miut sekelian, Cunndaa tak link kan picture korang semua...tunggguuuuuuuuuuu pemenangnya baru akan di link kan...

Abang-abang kacak dan adik kakak yang manis sekelian, TAHNIAH cunndaa ucapkan kepada anda semua sebab tersenarai dalam top10.. 
Bukan senang taw nak masuk top10 Cunndaa nie...
hanya yang join contest ni dan yang terpilih je boleh masuk top10 nie..Kalau anda tak join, Sila jangan bersedih jika anda tidak tersenarai okess dalim-dalim...muahhaaaa...

PEMENANG BAGI CONTEST NI AKAN DI UMUMKAN KEMUDIAN..
MENGIKUT UNDANG-UNDANG YANG TERMAKTUB DALAM SYARAT-SYARAT. CONTEST NI HANYA MENCARI :

SEORANG PEMENANG KATEGORI PEREMPUAN
SEORANG PEMENANG KATEGORI LELAKI

Sila mendebarkan diri anda....*ayat takleh blaahhh*.....toingtoingtoing...

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

171

CONTEST GAYA & FESYEN

Salam to all of you...
Feeewit, adik kakak abang pakcik makcik..mai singgah, mai singgah meh...
Cunndaa mengalu-alukan korang semua untuk join Contest Cunndaa...
Contest ni namanya CONTEST GAYA & FESYEN.
 Syarat-Syaratnya :
1. Terbuka kepada Lelaki dan Perempuan.
2. Mestilah Follow blog Cunndaa. supaya senang jika ada ape2 perubahan  sepanjang contest ni berlangsung.
3.Contest ni bermula pada 27 Feb- 27 Mac.
4. Buat entry berkaitan dengan CONTEST GAYA & FESYEN. 
Gambar yang dipertandingkan mestilah tidak bengkak mata orang yang memandang, sopan dan gaya posing bebas asalkan anda tidak terseliuh....wing3~
Fesyen pula, tidak kisah hendak pakai kebaya, baju kurung or jeans...asal anda selesa.
5. Link kan entry anda kat komen Cunndaa yang ni.
6. Gambar yang dipertaruhkan hendaklah 1 sahaja.
7. Letak Banner Contest di sidebar blog anda.
8. Tag 3 orang kawan anda. Dan diorang mestilah tahu.


Senang bukan....hikhikhik....


Pemenang terbahagi kepada kategori Lelaki dan Perempuan.
dan Hadiah adalah Rahsia.


Cunndaa tag:
awin
farah

fendi

* ini adalah sticky post...*

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

15

DIRIKU BEGITU BERHARGA....

Salam..

Owh sayang2 ku...terima kasih kepada semua yg wish besday cunndaa di fb, blog dan kat henpon..
terima kasih atas ucapan dan iringan doa dari kalian semua...

Yeahhhh...dah tua.. dah boleh kawen sudaaa....

Mak aihhh...panjangnye suehada anothai ni wish..law ade award, memang die dh juara penulis terbaik...=)
Tenkiu cayang2 semua..tq cikgu Norliza too..


Nak tuntut ape erk ngn abang Stalker....??
bg la idea sikit....kehkehkeh..
Ofer hanya sekali je katenyeee...
Nak banglo sebijik, bagi orang gaji, tukang kebung, pakgad sekali...kira pakej la..ACI?

Ala..nape u jeling-jeling kat i nie...malu i taw....kihkihkih...
Tengs tu my luv Encik Azareey Zahar..
"B, lebiu..."
tengs sbb bagi pezen tu.... shuker shangat2 ah...

Sayang sangat2 kat Noor Sulaiman aka Kak YAH
Disini jua memori tercipta,
Walau seketika terjalin kasih kita,
Mungkin disini kitakan terpisah,
Kenangan bersama tiada ku lupaa.. ♥ 


Selamat tinggal kawanku..
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini..


TIADA PUISI ATAU LAGU
TIADA POTRET TIADA RAGU
YANG DAPAT KU ILHAM SEINDAHMU
NYATA KAU SATU DALAM BERJUTA
WAHAI JELITA
KAU ISTIMEWA...
NOOR HIDAYAH SULAIMAN & SUZAINI CHE MIN.


Shayer shuker picture nie..
Credit to kak yah...muah seketul.
         

yeah....Cunndaa dah ade kawan kat bilik sekarang nie...
Nama die Kayla..
Hye Kayla...mata u cantik la...

Tenkiu my sayang Misssuqi coz bagi Kayla tuu....
i like...
Kayla sangat comey..bulu die lembut bak sutera..=)

Cunndaa memang alah ngan kucing meow-meow...
Geli derr...
Tapi disebabkan Kayla ni tak suka membelit, tak reti mintak duit, Tak reti skodeng, Belum pandai mintak henset...Cunndaa terjatuh sayang kat Kayla nie..

Thanks untuk semua kenangan yang telah tercipta...
tengs jugak sbb buat sepraissssss party nie...
memang sentap kejap sbb Encik Amad juz bawa JUMI and bla..bla..bla...
Memang terkena ah beb....
Thanksss...thankss...tenkiu daun keladi...
Muah...muah...muah...seketul sorang...

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

10

CONTEST NATURAL BEAUTY~ABG STALKER

Salam..
Cunndaa di invite oleh Abg Stalker untuk join contest Natural beauty beliau. 
Kepada sesape yang ingin join, sila KLIK BANNER dibawah..


Cunndaa dengan rasa shy-shy cat nye, nak tunjuk kat korang-korang sume muka cunndaa yang natural beauty ugly nie...
Malu aihhhh..... sila buka mata luas2 tutup mata time tilik picture cunndaa ni okes dalim-dalim..
JENG..JENG...JENG...

pemenangnya adalah....

Eh, tersalah la pulakksss...

Picture nye adalah...
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=======
======
=====
====
===
==
=
picture time muda remaja...
sekarang bukan bermakna tua beranak dua...kihkihkih....
Picture yang natural tanpa make-up, lips, eye liner and kening yang asli...
kalau ade nampak seketul or 2, 3 ketul jerawat, diam2 sudaaa.... =) 


Tag: CWL & Farah

P/s: comey banner...macam header...sape yang design sampai nampak comey tuu....kehkehkeh

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

11

..::: pergi tinggalkan kami :::..

Post ni dah lama, Cunndaa review balik daripada blog lama Cunndaa sebab Cunndaa sayang sangat nak padam entry ni...
Blog tu dah deactive, entry ni paling Cunndaa sayang...


Patutla rasa x sedap hati sangat dalam minggu nie, rupanya nenek dijemput Ilahi.. Rahsia ALLAH siapa yang tahu melainkan ajal yang tiba..
Semoga Rohnya ditempatkan dalam golongan hamba2 yang solehah dan dilapangkan kuburnya..
x taw nak ckp ape, sedih sangat...

Seminggu ag, pada 27hb 7, genap lah 17 tahun arwah abah meninggalkan kami sekeluarga, meninggalkan alam fana dan meninggalkan segala2nya.. pada usianya 37 tahun..
sampai sekarang, bila dengar angka 7, mesti teringat kat abah.. sbb masa 2 juga niq nak masuk usia 7 tahun..


Arwah nenek pun pergi pada 19hb 7... dan arwah nenek sedara yang ma dan abah jaga tu pun, pergi tinggalkan kami pada 27hb 12...


tak tahu apa yang ada d sebalik angka 7 dalam keluarga kami...


Tapi, kami semua nak abah tahu kami semua berjaya..nak sangat abah tahu yang beby dah masuk upsi..niq dah tahun 4 kat ukm..nak juga salam ngn abah pada raya yang bakal tiba nanti..tapi, apa yang kami mampu hanya menziarah kubur abah, doakan abah d sana, bc quran tuk abah.. 

ry yg bakal tiba nie, nak pergi kubur abah, 2pun x tahu kak jaa ikut ke tak sebab kalau abah nak tahu, kak jaa dah kawin... tinggal niq dan beby je yang belum..abah doakan kami dapat jodoh yang baik yer bah..kami semua sayang abah walaupun kami membesar jauh dari sisi abah.. namun, kasih sayang yg maa beri tiada tandingan...
maa lah abah, dan maa juga la mama kami semua... maa yang terbaik di dunia tiada bandingan.. 

Niq (panggilan family) tak kisah law org kate kami semua membesar tanpa kasih sayang abah sbg bapa, tapi niq sedih sgt bila kwn2 bersembang ttg ayah masing2... Ayah bg tu, ayah bg nie... tp Niq??


Namun, Niq tetap bersyukur sbb ada maa yg sangat tabah dalam membesarkan kami semua.. 


Terima Kasih Ya ALLAH krn kurniakan ibu setabah mama..


kalau abah nak tahu, abah dah dapat sorang cucu perempuan dan mukanya sama macam abang jijie..muka abang gg kan sama ngn muka abah...nama dia darwisya dariah.. menantu perempuan abah 2 nama die cam niq taw..besday die pun nak sama cam niq..tp diee 27hb 3 ( 7lagi....) n niq 26hb 3..
maa, kak jaa, abg gg, niq n beby rindu abah sangat2... Ingat time kecik2 dulu abah bawa kitorang jalan2 setiap hujung minggu.. tringat time balik kg ngn abah..semua ttg abah, masih segar dlm ingatan walaupun dah 19 tahun abah pergi tinggalkan kami..
semoga roh abah aman disana, disisi golongan mukmin dan soleh serta dilapangkan kubur..
kami selalu mendoakan abah..

Kalau abah ada, niq nak kiss pipi abah banyak kali tanda rindunya seorang anak pada abah..kalau boleh niq nak sangat suruh maa kawin selepas jadi ibu tunggal selama 19 tahun..tapi abah bg tak??? maa kat umah sorang2 je..law maa sakit pun, maa x nak pegi hospital sbb maa kate, x der orang nak tunggu dia kat wad..beby kan dah duduk t.malim..kesian sangat kat maa...
bt mama tersayang..niq bangga jadi anak maa..luv u so much...




Abah...ni lah kami yang abah tinggalkan semasa kanak2 dulu..kami dah dewasa..kami rindu abah...kami sayang abah... semoga abah dicucuri rahmat disana...


Rindu family so much...semoga semua dalam keadaan sihat dan diredhai ALLAH swt.


Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

8

CONTEST CIK AISH-sidebar paling smart

Salam to all of u.
Apa khabar blogger2 sekelian?
Adakah anda sihat?
Sakit?
Dilamun chinta?
or Dilamun contest...

Hari ni Cunndaa mau ajak semua blogger2 kacak dan manis 
untuk join contest yang dianjurkan oleh Cik Aish.
Sesapa yang berminat boleh PM beliau...
Oppsss, boleh la KLIK banner dibawah.


Cunndaa tag : Abg StalkerFirasMama Zharfan

P/s : sangat hepy bila dapat BE lagi.....tengs Nuffnang yang baik hati..

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

18

Special For Abang Stalker

Salam,
wah...header lagi...muka cunndaa nie ade iras2 photoshop agaknye..asyik berbaik2 ngn p.shop je sehari dua nie...
Ni header suka2 hati cunndaa bagi kat Abang Stalker..sebabnye biarlah rahsia kan bang, kenapa cunndaa buatkan nie...hehehehee...




cepat datang tuntut...hekhekhek...


p/s : xsempat nk tulis panjang2 sbb nak p wat asaimen kat bilik member....hope abg suke ngn header yang tersangatlah simple tu....

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

10

Header Utk MAMA WANIE

Salam to all of u..
Dalam sedar tak sedar..
Follower Cunndaa sudah berangka 7++
Tak der la setanding blogger2 otai yang lain kan..
Bukan saje mau menghebohkan Follower dah berangka 7
Tapi Cunndaa ade seprais untuk mamawanie


Tak lupa juga, Tengs to all of u yang sudi singgah, komen, dan follow blog cunndaa yang ala-ala tak cunn nie..
kalau tak nak komen, sudi senyum pun tak pe dah masa datang blog nie.. =)
Senyum sikit abangABANGensem, kakakKAKAKmanis sekelian.


Mama Wanie terpilih untuk difemeskan di blog cunndaa sebab beliau adalah follower Cunndaa yang ke 777
(wah...sangat skema ayat di atas)......fuhhhh..abaikan ayat tersebut.

Tak percaya...?
Ini bukan produk bio aura, minyak kelapa dara...(sila nyanyi versi sendiri 3kali)
bukan juga produk kacip fatimah..
Ini adalah bukti...
fulamak, siap bagi bukti lagi....cececeeeehh...

Dah percaya...?
owh, terima kasih cinta...
Sebab korang dah percaya, 
So, cunndaa create kan header tuk Mama Wanie nie..
header ni simple je..
Sebab cunndaa tahu, mama wanie seorang yang simple but nice..
tak gitu mama??
hehhehee...
(ayat bodek)
sebenarnye Cunndaa tak de idea nk create kan header last2 minute ni..
so, ni jelah hasilnya yang termampu cunndaa bagi kat mama wanie.
TengS taw sudi follow cunndaa..


Kalau berkenan, boleh la letak header ni kat blog mama yer..
Kalau tak berkenan, sila print besau2 letak kat depan pintu bilik gurl n boy yg sangat manis nie..
kasi diorang tengok...
hehehehheheee

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7

BILA CUNNDAA PERGI DINNER

Semalam ada Dinner Kolej..
Sangat tidak best sebab  kawan2 cunndaa dah ramai habis study..
so, mood bergediks-gediks snap pic dah jadi slow..
walaupun slow, Cunndaa tetap nak jamu mata korang tuk tilik-tilik pic dinner semalam....
toing-toing-toing...


====
====
====
====
====
====
====
====
====
======
=====
====
===
==
=
Ni la sebahagian daripadanya..

wif my best friend forever..
Suzaini (klik jika ingin berkenalan) =)



Junior Kolej and Junior Fakulti
Sangat cute like korean.

Wif Adda yang sangat gorgeous..
i loiiikeee seluar beliau.


yang nie pic edit...yang lain tak edit...=)









Make Up by : Faizal Debot merangkap my classmate.
Sesape yang inginkan sentuhan daripada beliau, boleh klik link tersebut.

Itu sahaja...

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

11

SEGMEN : BEN ASHAARI SOAL CINTA


Sila klik banner if mahu join..tengS

Salam to all of u..


Fuhhh....neves.neves..neves.. 1st time join segmen Abg Ben. Segmen kali ni memang menarik minat Cunndaa untuk berentap tentang cinta..


Mau berpeluh ketiak nak jawab soklan-soklan femes emes dari abg Ben ni..Soklannye memang cepu dan emas betul lah...


✿ LELAKI PILIHAN ?
Of coz la yang beriman...bukan namanya Nur Iman okey...tapi yang ada latar belakang agama. Ciri-Ciri seperti Penyayang, Hormat Orang Tua dan cunndaa titik beratkan Lelaki yang memahami Cunndaa serta tidak mengongkong. Cunndaa tahu ciri-ciri ni ada pada BF Cunndaa sekarang. Oppsss terbagi tahu la pulak dah ade BF...kwangkwangkwang...terasa diriku sangat laa berharga...kikiki


✿ PERLUKAH LELAKI SEKSI? DEFINISI SEKSI SEORANG LELAKI ?
Tak perlu kot....( fuh bagi jawapan seketul je, bajet artis betuii la hang nie...)


Seksi seorang lelaki bergantung pada individu yang menilai. Ada orang menilai, Lelaki seksi dari sudut body, cara pertuturan dan ade juga yang mengganggap lelaki seksi pada renungan...Bagi Cunndaa, seksinya seorang lelaki tu bila die pakai baju ketat-ketat...baju adik die....seksi kan..seksi kan?? Bukan gurl je taw boleh pakai baju adik, boy pun pakai zaman skrg ni.... kehkehkehkeh
Auwwww...skemanya jawapan Cunndaa.... -Cunndaa et al 2011-


✿ LELAKI PASTINYA SANGGUP BERKORBAN DEMI CINTA.. APAKAH ANDA RASA LELAKI HANYA BERKORBAN SEBELUM MEMILIKI CINTA? APA JADI SELEPAS DAH MILIKI CINTA?
Mak aih...panjang nye soklan abg ben....
Ok..Ok..Ok...bagi Cunndaa 2 saat ye, nak termenung sat...
Ape ea jawapan yang sesuai...


Kalau Lelaki tu betul2 sayang kat awek dia, dia akan berkorban demi cinta..Tapi kalau dia sayang ala-ala pijak semut pun tak mati, of coz la die buat don't know je law awek die ade masalah.
Jika dia sayang kita dengan sepenuh hati, seikhlas jiwa raga.. InsyaALLAH, sebelum dan selepas memiliki, dia akan jaga kita sebaik mungkin.


✿ PASTINYA ANDA TIDAK SANGGUP BERMADU ? KENAPA?
Why...Why..Why....
1. Sebab Cunndaa memang tak boleh nak berkongsi kasih sayang dengan gurl lain.
2. Cunndaa takut dia sayang Cunndaa lebih..tak ke, kesian dekat madu sorang lagi tu... =)
3. itu sahaja... (sama seperti di atas) hahhahaaa.


✿ JIKA ANDA MENGETAHUI PASANGAN ANDA MEMPUNYAI TEMAN WANITA LAIN, APAKAH YANG ANDA AKAN LAKUKAN?
Tak marah pun....Berbincang elok-elok dengan dia dan tanya sape gurl tu...
Lastly akan buat keputusan bersama samada pilih dia or pilih Cunndaa... harussslaaaa pilih i kan....
hahhahaaa...mengade je kan jawapan....


✿ LELAKI ATAU PEREMPUAN MUDAH BERLAKU CURANG?
Bergantung pada situasi dan keadaan..
Jika ada lelaki mengayat  gurl  dan jika gurl tu layan...haruslaaaa gurl tu dipersalahkan kerana menduatigakan bf nya.. Jika tak melayan macam i ni, yang shy2 cat..... maknanya tak curang la....
aduuusss...asik i je, nape tak bagi contoh orang lain ni.... ??


Jika lelaki pula yang kuat melayan, lagi terang lagi bersuluh lelaki tu yang miang...


Overall nya, LELAKI kot yang mudah berlaku curang....
maap...maap..maap...pada semua lelaki disana, bukan anda ye, lelaki lain ni contoh cunndaa... =)


✿ SETIA.. PADA PENDAPAT ANDA. SIAPA LEBIH SETIA PADA CINTA? APA BUKTINYA..?
Excuse me...Izinkah Cunndaa gelak sekejap ye sebab jawapan ni memang tak leh blah...poyo je kan..hahahhahahaa...ok.TITIK
Harussss laa bila gurl jawab soklan, mesti gurl akan mengatakan PEREMPUAN yang setia berbanding lelaki... 


Dalam perhubungan Cunndaa dan si Encik ni, buat masa ni, Cunndaa dan Encik Azary yang setia.. dua-dua setia.
Buktinya.. Kami still di alam fana cintaa... auw..malu nya terbagi tahu lagi sekali.....


✿ APAKAH ANDA MUDAH CEMBURU?
Kadang-kadang
Jarang-jarang
Sekali-sekala..


Thats All...tengkiu for reading,


Sekian,

    Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

    2

    BE Oh BE

    Kalau anda gembira tepuk tangan..
    Kalau anda gembira begini lah caranya..
    Kalau anda gembira tepuk tangan..

    Kalau anda gembira kata horeey...
    kalau anda gembira beginilah caranya...
    Kalau anda gembira kata horeeey...
    Horeyyy!!!

    Kalau anda gembira
    Saya juga akan gembira...
    Tapi saya lagi gembira...
    BILA...
    BE ni melekat kat sini dan tak merajuk dan membawa diri menjadi ME
    sayang kat encik nuffnang manyak2...

    Encik Digi sudah merajuk membawa diri kepada ME
    takpelah, taknak kawan ngn cunndaa...
    Mau shayang kat AXE jer...
    Sekian,


    Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

    8

    Eh, Sayer Ker..?

    Salam to all of u...
    Minggu ni minggu paling penat di dunia..
    Program baru je habis petang tadi dengan jayanya, ALHAMDULILLAH..
    syukur sangat2 sebab memang tak dijangka program untuk final year berjalan dengan lancar petang td.

    Dalam sibuk, dalam kalut, dalam poning, dalam penat...
    Cunndaa tetap nak kasi korang2 semua jeles dengan cunndaa..
    Sebabnye.....
    Rezeki Cunndaa murah bulan nie...
    Asyik dapat buah tangan drp kawan2 blog je sekarang...
    Nasib tak dapat buah kaki ke, buah siku ker....
    Opppsss...sape yang berani-berani cakap buah dada tu....
    cunndaa tampo kang...kang... =)


    Jum sekodeng ape yang cunndaa dapat pulak kali ni...

    ====
    ====
    ====
    ====
    ====
    ====
    ====
    ======
    ====
    ==
    =
    haaa...ni la die cunndaa maksudkan 
    pada 7mac lagi cunndaa dapat...
    sori sayangku zie...
    sebab baru berkesempatan buat entry special tuk zie..
    entry je la yang special, 
    bihun sup special tu, utang zie kat 'haida'

    Comel tak...?
    comel kan...?
    baik korang cakap comey....
    law x cakap comey....merajuk zie ni...
    law korang cakap comey...untung-untung korang dapat header free nanti...hehehee
    cepat p bodek zie, mintak header free..
    die very creatif utk design header..
    tak caye, korang p jenguk blog die...

    Nama die pun Unik kan..
    nama korang unik tak?
    law nama korang unik, 
    korang boleh join contest yang dianjurkan oleh beliau
    plisss...sila gegarkan contest beliau
    nanti dapat hadiah cun-cun woooo...
    se cun, cunndaa...eh, salah la pulakkk..
    se cun tuan blog secebis bingkisan..

    Thanks to zie sebab bagi header free...muahmuahmuah...

    Sekian,



    Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

    4

    ThankS a Lot To Eryn

    Eryn yang chumel lagi kiut...
    Entry ni Khas untuk Eryn 
    Thanks a Lot bagi award yang special tu kat akak...
    Akak baru berkesempatan untuk menjenguk blog Eryn yang yaa auww auww suwitt tu....
    bila akak upload award ni baru akak perasan, ade nama CUNNDAA kat award ni..
    ouh..ouh...ouh... terharu sambil tergaru sayangku.

    Tapi akak confuse sikit ni,
    nak tahu kenapa akak confuse...
    sebabnye bila Eryn tinggalkan jejak kat shoutmix akak,
    bila akak nak jejak Eryn balik,
    die jadi macam nie...
    sat no, akak tunjuk..
    Adik sayang.....
    bila akak klik link tu, macam tu la keluar nye..
    sebab tu akak lambat balas jejak adik..
    ponaaat akak cari URL adik tau..
    last2, jumpa gak dan dapatlah menjejak adik...
    heheheee..

    Dekat shoutmix akak ni, bukan maen banyak lagi adik tinggal jejak..
    tapi sayangnye, semua nya tak dapat dik...
    So, adik kena betulkan balik LINK adik tu b4 adik tinggalkan jejak..
    tak kira tinggalkan jejak kat blog akak ataupun mana2 blog cunn yang lain.
    Kesian diorang, tak dapat nk menjejak adik balik...

    Fuh...manyaknye shayer bercakap ini malam..
    oke-oke..sudah bosan ea??
    ke masih mau saya bebel??
    tau mau cakap manyak, noktah disitu..
    babai.

    Sekian,


    Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
    PUSH >