25

Terima Kasih kepada semua follower | Doodle Pink

Salam semua.

Terima Kasih cunndaa ucapkan kepada semua yang datang berkunjung ke blog cunndaa, Terima kasih juga cunndaa ucapkan kepada semua follower cunndaa..

Walaupun blog cunndaa kurang aktif sekarang, namun ada juga yang sudi follow blog cunndaa. Sekali lagi cunndaa ucapkan ribuan Terima Kasih.

Follower cunndaa sudah mencecah ke angka 3 ribu, Pada awal berblog, cunndaa tidak pernah target bahawa follower akan mencecah angka 3K dalam jangka masa yang terdekat.

Dalam menceburi bidang blog, cunndaa lebih ramai kawan, banyak input yang cunndaa terima dan dapat serta aplikasikan sekiranya input itu bermanfaat, dapat berkongsi masalah dengan kawan walaupun dalam alam maya. Dengan dunia berblog, banyak benda positif yang cunndaa pelajari.

Jutaan Terima Kasih cunndaa ucapkan kepada follower baru cunndaa iaitu adik Erynna, Apa yang cunndaa sedia maklum, adik Erynna merupakan calon PMR pada tahun ini, Good Luck akak cunndaa ucapkan kepada Adik Erynna.. Terima Kasih kerana sudi follow akak. 


Disebabkan adik Erynna follower bertuah cunndaa iaitu follower yang ke-3000, akak cunndaa createkan doodle yang agak simple special untuk adik erynna..


Selain itu, terima kasih juga kepada Adik Sarah kerana menjadi follower yang ke-2999.. Penutup bagi angka 2K untuk blog cunndaa.. Adik Sarah juga merupakan calon PMR pada tahun ini. Semoga Berjaya akak cunndaa ucapkan kepada adik Sarah.

Cunndaa akui semenjak dua menjak ni, cunndaa kurang aktif dalam berblog. Namun cunndaa tetap berusaha supaya cunndaa kembali aktif seperti dahulu. Disebabkan cunndaa kurang aktif lah, ada insan yang sanggup UNFOLLOW blog cunndaa. Terima Kasih juga cunndaa ucapkan.

Cunndaa tak pernah memaksa sesiapa pun untuk follow blog cunndaa, jika anda semua rasa blog cunndaa ni patut untuk difollow, anda boleh follow TETAPI jika anda rasa blog cunndaa langsung tak memberi apa-apa kepada anda, terpulang... TIADA PAKSAAN dalam berblogging.

==========>

Baru sekejap tadi adik erynna menjadi follower yang ke3000 cunndaa, tapi sekarang sudah menjadi follower yang ke 2999. Cunndaa tidak kisah itu semua, tapi itu menandakan sikap tidak matang anda. 

TERIMA KASIH SEMUA yang tidak jemu-jemu datang ke blog cunndaa. Terima Kasih juga kepada rakan yang unfollow blog cunndaa kerana selama ini pernah follow blog yang langsung tidak bermanfaat ini.

Semoga Adik Erynna dan adik Sarah sudi ambil Doodle pink tersebut.. Hope suka ye..


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

25 Orang Komen:

FAIZAL_DEBOT said...

kak da.. buatkan header blog utk kiter.. ish3 x malu mtk2 ni.. tp nak jugak.. ahahah

Cik Azizah said...

aduh baru je nombor 3000 tiba2 dia kena 2999 pulak! siapalah makhluk yg unfolo tu..xbaik tau..jijah pon baru jap ada yg unfolo..sampai hati.huhuhuhu

laskar pelangi said...

sayam!! TAHNIAH =)

sis92 said...

alo sis pun nk dodol jugak
sobsob
smoga terus sukses ye :)

Wani said...

uwaaaaa dah 3k.
tahniah :)

alif haris said...

woaaahhh ! 3000 !
blink2 mata sy kak .. hihihi

Cik tikah said...

tahniah!! ramainya follower dia :)

Khairil said...

tahniah cunda..dah 3000 dah follower tu....

Rabiey Ishak said...

hai cucunda..cntek lah doodle tu..pink kalerr..hee...warna purple xde ke..hehe..anywy..nice blog dear..sy dh follow cucunda..kalau sudi follow blek k.. thanks..^_^

MaiRa QuEeN said...

comelnye..untung la diorang..

MaiRa QuEeN said...

comelnye..untung la diorang..

sarah afiqah said...

thanks akak.. sumpah comel gile.. suke.. :)

chiqubie said...

adik kandung pn nk doodle jgk neh camne??

Nora Shahaira said...

tah niah la cundaa..itu tandanya cundaa disenangi ramai rakan diluar sana..akak je lembab org menjenguk..huhu..

Mrs.Yie said...

wah,cantiknya dudel..nak satu boleh?hehe

ctk said...

fuhyoooooooooooooooo...tahniah2...bukan senang tu...popular la kamu nti :D

shida'R said...

tahniah dear dah 3K hehe..tp heran lah blogger tuh sampai unfollow mcm aper jer..kan..huhuhu..

caliph shuriken said...

apa2 pun, hepi blogging ^^

kunci locker said...

wah..tahniah...bestny dpt follower ramai cmni...komen pn byk dan traffic pn tinggi...hehehe

#selamat berblogging :)

Cik Nurul said...

tahniah!

comelnye doodle...nk jugak! huhu

~ =)

ain dzaya said...

congratz cundaa..
da sunyi blog cunda sekarang....
hope cunda ada masa nak blogging lagi :)

Mamaleesya said...

cumilnye doodle tuuu

mc'yun.. said...

comelnyer doodle tue...serious jeles..

mc'yun.. said...

comelnyer doodle tue...serious jeles..

Anak Wak Mail said...

tak pe cunndaa..sorg pergi,,25 org lagi mari!!hihi..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >