12

MAJLIS KESYUKURAN PERKAHWINAN CUNNDAA

Salam kepada semua sahabat.

Blog bukan sahaja bersawang, tetapi hampir kemarau disebabkan faktor kemalasan untuk hapdet belog..

Dikesempatan ni, cunndaa menjemput semua kenalan blog untuk hadir ke majlis kesyukuran sempena meraikan majlis perkahwinan cunndaa..

Sila rujuk kad untuk maklumat lanjut
====
====
====
====
====
======
====
===
==
=

kalau rasa ada sedikit pinar meminar, jangan amek kanta cembung, sila zoom okess


Doakan semoga segala perancangan diredhai ALLAH 
dan
Majlis berjalan lancar seperti yang dirancang.


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7

mintak bantuan plissss

Salam dalim semua..

Tadaaaa...cunndaa muncul dengan muka bengang tapi control ayu...
Plissss tolong cunndaa my fren semuaa....
Jasa anda semua cunndaa hargai

Masalah negara yang cunndaa hadapi sekarang ni... :

1. Kenapa bila buka blog jee... keluar benda alah ni...


2. ni link nyee : INILAHFAHMI.COM

3.  Cunndaa langsung tak boleh nk menatap belog cunn cundaa tuu.. huwaaaaaaaaaaa  (!_!)

4. Kenapa jadi mcm nie yerrr.... cunndaa buta IT dh skrg ni.... tulun... tulun.. tulun...

5. Paling tak leh belah, bila preview pun keluar web inilahfahmi jugak.... aduyai....dh la cunndaa kat sekolah pun bengang ngn studen nama fahmi..... huwaaaaaaaaaa.... nangis lagi sekaliiiiiiiiiii..... huwwaaaaa....sambung nangis sikit lagi.......

6. Kepada sesapa yang tahu cara nk nyahkan link fahmi tu, bantulah insan yang dalam kesusahan dan teraniaya seperti cunndaa ni...

KE BELOG CUNNDAA DAH MERAJUK DENGAN CUNNDAA NIE....??

nak view seminit pun dah xleh..... hapekandayakuuuu



Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

12

Ciuman Rindu ^^

Yuhuuu.... Yuhuu....
Lamanya tak hapdet blog...
Rindu tak...rindu tak...??
Akhirnya berjaya jugak pujuk hati untuk menulis blog..
Seminggu taw sesi pujuk memujuk ni..
kehkehkeh..Sila percaya.

Oke bai..

* Tengkiu sudi baca...
* Muah seketul dua kepada yang rindu....

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >