12

MAJLIS KESYUKURAN PERKAHWINAN CUNNDAA

Salam kepada semua sahabat.

Blog bukan sahaja bersawang, tetapi hampir kemarau disebabkan faktor kemalasan untuk hapdet belog..

Dikesempatan ni, cunndaa menjemput semua kenalan blog untuk hadir ke majlis kesyukuran sempena meraikan majlis perkahwinan cunndaa..

Sila rujuk kad untuk maklumat lanjut
====
====
====
====
====
======
====
===
==
=

kalau rasa ada sedikit pinar meminar, jangan amek kanta cembung, sila zoom okess


Doakan semoga segala perancangan diredhai ALLAH 
dan
Majlis berjalan lancar seperti yang dirancang.


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7

mintak bantuan plissss

Salam dalim semua..

Tadaaaa...cunndaa muncul dengan muka bengang tapi control ayu...
Plissss tolong cunndaa my fren semuaa....
Jasa anda semua cunndaa hargai

Masalah negara yang cunndaa hadapi sekarang ni... :

1. Kenapa bila buka blog jee... keluar benda alah ni...


2. ni link nyee : INILAHFAHMI.COM

3.  Cunndaa langsung tak boleh nk menatap belog cunn cundaa tuu.. huwaaaaaaaaaaa  (!_!)

4. Kenapa jadi mcm nie yerrr.... cunndaa buta IT dh skrg ni.... tulun... tulun.. tulun...

5. Paling tak leh belah, bila preview pun keluar web inilahfahmi jugak.... aduyai....dh la cunndaa kat sekolah pun bengang ngn studen nama fahmi..... huwaaaaaaaaaa.... nangis lagi sekaliiiiiiiiiii..... huwwaaaaa....sambung nangis sikit lagi.......

6. Kepada sesapa yang tahu cara nk nyahkan link fahmi tu, bantulah insan yang dalam kesusahan dan teraniaya seperti cunndaa ni...

KE BELOG CUNNDAA DAH MERAJUK DENGAN CUNNDAA NIE....??

nak view seminit pun dah xleh..... hapekandayakuuuu



Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

12

Ciuman Rindu ^^

Yuhuuu.... Yuhuu....
Lamanya tak hapdet blog...
Rindu tak...rindu tak...??
Akhirnya berjaya jugak pujuk hati untuk menulis blog..
Seminggu taw sesi pujuk memujuk ni..
kehkehkeh..Sila percaya.

Oke bai..

* Tengkiu sudi baca...
* Muah seketul dua kepada yang rindu....

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

22

Dalam gembira ada sedihnya

Salam Sayang semua...
yeay... esok hari guru..... tapi esok macam malas je nak gi sekolah..
sebab malas nak buat persembahan kat pentass....

Terima kasih bagi respon pada entry cunndaa yang sebelum ni..
So, last-last kami tak jadi buat sketsa..
Kami deklamasikan sajak dan nyanyi lagu "reality insan"
Sapa tak pernah dengar lagu tu, boleh search kat u tube ye....

Alhamdulillah, akhirnya result posting dah keluar.
Setahun tanam anggur, berbuahnya tidak...
Syukur yang tidak terhingga kerana cunndaa dapat posting PAHANG, DARUL MAKMUR..

(kampung encik b)

Tapi..........................
Cunndaa sedih sangat.....................
Sebab.............
Encik B cunndaa dapat posting SARAWAK

Demi mendidik anak bangsa,
Kami cuba galas semuanya...

Doakan setiap langkah kami adalah yang terindah yang telah diaturkan oleh ALLAH swt..

~JAUH HANYA JARAK.... INSYAALLAH ~

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

11

Persembahan Hari Guru

Salam sayang semua

Hari guru dah nak dekat, cunndaa semakin buat-buat kalut sebab kena buat persembahan sempena hari guru..
Biasalah, cikgu-cikgi baru ni kena la tunjukkan bakat yang direndam sikit... bakat terpendam takdakk..bakat direndam pun jadilah...

Ada cikgu request nak buat sketsa muzikal.. aiyooo... cunndaa malu-malu meow sikit nak beraksi dipentas, bukan apa, takut ada orang nak booking suruh jadi heroin untuk filem .. tu yang kena pikiaq dua kali dulu..

Sebab malas berlatih punya pasal... kami KIV dulu pasal nak buat sketsa muzikal tu...

terus sambung berfikir sambil landing-landing..

Nak buat koir, simple sangat katernyaaaa... susahnya bila bekerjasama dengan orang yang mempunyai bakat besar ni...

Nak buat persembahan apa ye nanti...

Tolong pikir untuk cunndaa boleh tak?? Bagi jawapan sebelum 16 Mei okeys dalim...

* Doakan cunndaa cepat dapat posting.... tq sayang

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

23

Disini Memori Tercipta


Salam Sayang semua..

Cunndaa minta maaf kepada semua yang datang ke blog cunndaa tapi cunndaa lambat membalas jejak sayang-sayang semua..
Terima Kasih kepada yang setia menunggu entry cunndaa seterusnya..(bajet ade je kan) kehkehkeh..

Rindu cunndaa tak??
Terima Kasih, cunndaa dah tahu jawapan tu.... =)

Sekarang mood nak berblog masih belum ada..
Sudah kelaut..

Cunndaa sayang darling darling semua..
Cunndaa sayang kawan-kawan cunndaa..

"Disini jua memori tercipta
walau seketika terjalin kasih kita
mungkin di sini kita terpisah
kenangan bersama tiada ku lupa... =)"

Cunndaa sayang blog pinky cunndaa..

Sayang sangat kepada yang sudi baca entry ringkas cunndaa ni..

Tapi cunndaa lagi sayang kat nuffnang...
SEBAB
Nuffnang tetap bagi cunndaa BE walaupun dah lama sangat2 cunndaa tak aktif blog.
Siap bagi 2 BE lagi..
Tapi satu BE dah ME...
Sekarang 1 BE tengah running...

Sebabtu malas nak aktif blog...tak aktif dapat BE, kalau aktif tak dapat... so, jum kita pakat kelaut...kekekee

Terima Kasih nuffnang..kau cinta hatiku..

 
Nah seketul gambar, buat hilangkan rindu.....

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >