23

Disini Memori Tercipta


Salam Sayang semua..

Cunndaa minta maaf kepada semua yang datang ke blog cunndaa tapi cunndaa lambat membalas jejak sayang-sayang semua..
Terima Kasih kepada yang setia menunggu entry cunndaa seterusnya..(bajet ade je kan) kehkehkeh..

Rindu cunndaa tak??
Terima Kasih, cunndaa dah tahu jawapan tu.... =)

Sekarang mood nak berblog masih belum ada..
Sudah kelaut..

Cunndaa sayang darling darling semua..
Cunndaa sayang kawan-kawan cunndaa..

"Disini jua memori tercipta
walau seketika terjalin kasih kita
mungkin di sini kita terpisah
kenangan bersama tiada ku lupa... =)"

Cunndaa sayang blog pinky cunndaa..

Sayang sangat kepada yang sudi baca entry ringkas cunndaa ni..

Tapi cunndaa lagi sayang kat nuffnang...
SEBAB
Nuffnang tetap bagi cunndaa BE walaupun dah lama sangat2 cunndaa tak aktif blog.
Siap bagi 2 BE lagi..
Tapi satu BE dah ME...
Sekarang 1 BE tengah running...

Sebabtu malas nak aktif blog...tak aktif dapat BE, kalau aktif tak dapat... so, jum kita pakat kelaut...kekekee

Terima Kasih nuffnang..kau cinta hatiku..

 
Nah seketul gambar, buat hilangkan rindu.....

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

23 Orang Komen:

CikPuan Azizah said...

ya Allah laling! rindu giler..dari jijah tak kawen sampai la dah sebulan lebih majlis kawen ni baru jumpa.. huhuhu rindu! cunnya cunnda kat pelamin tu..dah sampai seru yer..Ameen...:))

Etong said...

terima kasih nuffnang :)

shida'R said...

cantik bbaju merah..rindu cunnda..dah xbz la pas ni kan hehe :)

Koding said...

Betul ke begitu...
Kalau gitu nak ke tasik lah...
Sebab nak ke laut takut mabuk laut...

eLL said...

cantiknyer pelamin

eLL said...

cantiknyer pelamin. org yg duduk tu pun cantik juga

C'Jai said...

Salam ukhwah..kali pertama jenguk sini..comey tuan rumah..hehe

Fana | Aqim said...

nice pelamin tuh

Phat said...

wah dapat BE ek tahniah2 ..

Aida Omar said...

tau xpe datang blog cunnda tapi x update.. dulu suka tgk cunnda lukis doodle.. :) wah dapat BE aida gak yang tak dapat2.. macam tu nak kelaut gak la..haha. Comey nye cunnda pakai baju merah :)

siraplycee said...

matching pelamin dgn baju .like!

sis92 said...

lama sis tk dtg sini..
happy blogging bebeh :)

Miz Novexx said...

ehem ehem... gambar kat pelamin tu, haaa yang sis cundaa punya wedding ke??? ;)

Koding said...

Pelamin siapa yang tuan blog duduk tu???

laskar pelangi said...

sayang! lama bangattttttttttttttt tak nampak on9.kemana pergi? ke dah masuk kerja?? sihat tak ni? miss u !!!

Azhafizah[フィザ] said...

Rindu cundaa..jarang ye kita chat di fb..hehe..cantik cundaa..macam kene je dok dipelamin tu

shida'R said...

comel berbaju merahh gitu hehee :)

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Herbal Trica Jus said...

amazing

susu said...

cundaa, nk remove header gmana?lupe doh

ikaa sharin said...

tahniah kak :)

#hai tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

shahamri.com [SA] said...

Salam kenalan from shahamri.com....entri yang menarik..shah singgah sini :)


Entri Terbaru: 1. Metered Earnings Nuffnang Pertama Shahamri.com , 2. Bob Kuman Pelawak Dan Pelakun Berbakat Besar Meninggal Dunia...Al-Fatihah

Abg Stalker said...

hai gelpren..;) rindunya kt awk..hehe.lama x borak2.jaga dri baik cik cunnn..da. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >