11

Persembahan Hari Guru

Salam sayang semua

Hari guru dah nak dekat, cunndaa semakin buat-buat kalut sebab kena buat persembahan sempena hari guru..
Biasalah, cikgu-cikgi baru ni kena la tunjukkan bakat yang direndam sikit... bakat terpendam takdakk..bakat direndam pun jadilah...

Ada cikgu request nak buat sketsa muzikal.. aiyooo... cunndaa malu-malu meow sikit nak beraksi dipentas, bukan apa, takut ada orang nak booking suruh jadi heroin untuk filem .. tu yang kena pikiaq dua kali dulu..

Sebab malas berlatih punya pasal... kami KIV dulu pasal nak buat sketsa muzikal tu...

terus sambung berfikir sambil landing-landing..

Nak buat koir, simple sangat katernyaaaa... susahnya bila bekerjasama dengan orang yang mempunyai bakat besar ni...

Nak buat persembahan apa ye nanti...

Tolong pikir untuk cunndaa boleh tak?? Bagi jawapan sebelum 16 Mei okeys dalim...

* Doakan cunndaa cepat dapat posting.... tq sayang

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

11 Orang Komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ehen2..cjgu wat terbaik..hihi..mdti comel nanti psmbhn akk kan.. =)

Muhamad Azam said...

Rindu nak sambut hari GURU T___T

jom ke blog saya : http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Abg Stalker said...

syg! :)

awk ngajar kt mn skrg?x ckp pun ;( majuk!
*gedik lak.hahah ;))

cunnda,twitter ada?moh le add abg sayam awk ni. :P bole gosip2.

Abg Stalker said...

hhehe..jom la twitter :) fb x best.kt tuiter le beramas mesra lama2 :P

Izzul Amir said...

apa lagi. nyanyi sambil main gitar lah. haha

Izzul Amir said...

apa lagi. nyanyi sambil main gitar lah. haha

Abg Stalker said...

ni twitter abg https://twitter.com/#!/Aaron_Afiq

:D jgn jual..hahaha.fb x mo la,xde apa yg best.

ziezah said...

alamak xtahu gak ni...jijah pon kena buat persembahan untuk nursing day esok....

diana said...

buat dikir barat la..
hehehh..

gnesop poseng said...

buat tariah naga.. boleh? hehehe (joking)

shida'R said...

hehhee...ala cikgu comel ni hehe...mudahn2 cepat cunda posting mna2 kan hehee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >