22

Dalam gembira ada sedihnya

Salam Sayang semua...
yeay... esok hari guru..... tapi esok macam malas je nak gi sekolah..
sebab malas nak buat persembahan kat pentass....

Terima kasih bagi respon pada entry cunndaa yang sebelum ni..
So, last-last kami tak jadi buat sketsa..
Kami deklamasikan sajak dan nyanyi lagu "reality insan"
Sapa tak pernah dengar lagu tu, boleh search kat u tube ye....

Alhamdulillah, akhirnya result posting dah keluar.
Setahun tanam anggur, berbuahnya tidak...
Syukur yang tidak terhingga kerana cunndaa dapat posting PAHANG, DARUL MAKMUR..

(kampung encik b)

Tapi..........................
Cunndaa sedih sangat.....................
Sebab.............
Encik B cunndaa dapat posting SARAWAK

Demi mendidik anak bangsa,
Kami cuba galas semuanya...

Doakan setiap langkah kami adalah yang terindah yang telah diaturkan oleh ALLAH swt..

~JAUH HANYA JARAK.... INSYAALLAH ~

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

22 Orang Komen:

Sally Yatiey said...

Pahang? Okaylah tu kan. Masih kat semenanjung. hee. ^_^

JaNnaH said...

hu3 .. taniah.. Pahang belah mane??? sya org Pahang gak..

cendol said...

owh..tak pee..btol tu,jauh hnye jarak :)

Miss Primadona said...

uihh jadi cikgu ke? taniah ! :>

Beckhrooy said...

Sarawak best apa haha,
lbh baik dari tanam anggur kan :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah pada ko org berdua... hehe.. biar berjauhan.. lagi kuat rasa sayang nye kn.. haha

ziezah said...

yer betol..jauh hanya jarak...moga cundaa dapat laluinya k... sarawak banyak elaun tu..hehe

miss nuna said...

x pe..jauh dimata dekat dihati kan..

Muttallif said...

Segalanya datang atas urusan Allah swt. Semoga bersabar :)

ayut said...

Another ditance lover.. :) dlm duka pasti ada gembiranya..chill ok!and Tahniah dah dpt posting

sis92 said...

tahniah..
alo2 jgn sedih yep..

Cik Amal said...

akak dapat doodle free dari kami
tengs sebab buat tuto pasal doodle nih
so sekarang saya nak bagi kat akak lah doodle ni
first try dari saya
^.^
simple tapi kami ikhlas . .
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/free-cute-doodle.html

Cik Amal said...

akak silap . .
bukan link yang tu
yang ni :
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/free-cute-doodle-muslimah.html
doodle muslimah

shida'R said...

wahhh jauhhhnya cunnda huhu..sabar jelah hope berjauhan ni bt hbgan cunnda dan encik b semakin akrab amin ~

caliph shuriken said...

alhamdulillah ada pluang cari rezki wlaupun tpisah jauh wktu ni...

outbound malang said...

kunjungan gan .,.
bagi" motivasi .,.
sikap yang positif tidak akan berguna tanpa di sertai dengan tindakan yang positif.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

lella lala walaa said...

Akak cunndaa! Lama tak dtg jenguk akak, rinduuu. hihi.

btw, akak dpt posting pahang? tahniah. encik b akak dpt sarawak eh? lella dk sarawak skrg. *tetiba* lella doakan terbaik utk akak dgn encik b :)

Izzul Amir said...

fuyoo dah jadi cikgu lah.. haha

Juru Indra Download said...

mampir nih sob mau kasih award....menurut saya blog ini pantas mendapatkan...silahkan dan boleh diambil serta boleh dibagikan ke 5 sahabat nya ...selamat ya sob...ditunggu

twinscraftlife said...

안녕하세요~~ Hi~ we sell handcrafts like pouch, key managers, bookmarks, bags and many many more! Please do visit us in our blog~ thank you~ 쇼핑하시면 더 더 감사하겠습니다~~
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

Nur-nba said...

Selamat mengajar ye Cunndaa.. Tak mengapa, andai ada jodoh, tak ke mana.. Jauh bukan penghalang.
Salam perkenalan.

Koding said...

Tahniah...
selamat bertugas...
Kalau sampai temerloh nanti jangan lupa singgah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >