7

mintak bantuan plissss

Salam dalim semua..

Tadaaaa...cunndaa muncul dengan muka bengang tapi control ayu...
Plissss tolong cunndaa my fren semuaa....
Jasa anda semua cunndaa hargai

Masalah negara yang cunndaa hadapi sekarang ni... :

1. Kenapa bila buka blog jee... keluar benda alah ni...


2. ni link nyee : INILAHFAHMI.COM

3.  Cunndaa langsung tak boleh nk menatap belog cunn cundaa tuu.. huwaaaaaaaaaaa  (!_!)

4. Kenapa jadi mcm nie yerrr.... cunndaa buta IT dh skrg ni.... tulun... tulun.. tulun...

5. Paling tak leh belah, bila preview pun keluar web inilahfahmi jugak.... aduyai....dh la cunndaa kat sekolah pun bengang ngn studen nama fahmi..... huwaaaaaaaaaa.... nangis lagi sekaliiiiiiiiiii..... huwwaaaaa....sambung nangis sikit lagi.......

6. Kepada sesapa yang tahu cara nk nyahkan link fahmi tu, bantulah insan yang dalam kesusahan dan teraniaya seperti cunndaa ni...

KE BELOG CUNNDAA DAH MERAJUK DENGAN CUNNDAA NIE....??

nak view seminit pun dah xleh..... hapekandayakuuuu



Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7 Orang Komen:

dja_amiensukhri said...

eh. tataw la nape. saya bukak pun jadi camtu. tak lepas nak skodeng kad kawen cunndaa lagi taw.

Mohammad Thaqib said...

Domain atau hosting habis tempoh kot. Try contact pihak server provider tuu.

shidaR said...

lega dah selesai skg hehee :)

afzalsukasuki said...

alamak afzal pon tatau ape masalah ni sbb tak penah kena.phat apsal ko kata aku penah kena?ko plak.. penah kena lutut kat cuping tak?

Abg Stalker said...

cunnda,da bole da ni :)sory lmbt nk tlg.tp rs nya mmg x dpt nk tlg sbb kita pun rabun IT. -.-

EH,kad kawen?

Khalilah MNor said...

Kesan dr cubaan menge'hack' oleh pihak tertentu kot... ada kes lain tak dpt msuk blog terus sbb kegiatan tak beretika ni :(

Ain Dzaya said...

akhirnya selesai juga masalah cunda..walaupun pertonlongan ain tak membantu..muehehehe

sila turun padang beramai ramai untuk mengekalkan ain dalam terampuk ke-30!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >