2

..SENIOR OR JUNIOR...

Musim praktikal dah habis...cepatnya masa berlalu, ingat ag dulu2, rasa macam x nak harungi praktikal..takut pun ada..semua rasa ade..bila fikirkan kena observe, fuh x mo...x mo...
nak balik kg saat 2 jgk bila fikir2 kan balik... tp x boleh...
habis je exam, trus p Melaka...
Dlm asyik duk fikir, terimbau masa sek men dlu, masa ada cekgu2 praktikal dtg sek, mesti dia pesan kat kitorang, "nnt lect cikgu nk dtg taw, so awak kena la baek2"....so, perlu ke aku sogok studen aku g2 jgk nnt...hahahaa....so, wait n c je laa...
Rumah sewa pun ok wlupun kdg2 byk yg x ok..
Sekolah pun ok, student ok..sume ok..
Sentuh hal studen, sumpah, rindu my studen sgt2...
yes, ms lect dtg sek, b4 tu aku gtaw gak kat studen aku yg " lect cekgu nk dtg nnt..." belum bis ag ayat aku, student yg nama HAFIZ, trus gtaw kat kawan2 die, " kita kena tolong cekgu taw "....wah, x d jangka ayat 2 terkeluar dr mulut die..so, aku likedis...huhuu

Dulu, ms musim sekolah, malas giler nk bgn pagi, malas nk iron baju..mls nk bt RPH...malas sume..
rajin tido je..
Dalam malas2 pun, rajin tetap tinggi...high level g2...kerja tetap siap k...
cayer lah........wakaa wakakaaa...
skrg, berpijak d bumi UKM sudaa...
dlm x sedar, dh tahun 4 rupanya..
cepatnya masa berlalu..
td ms nk cek in kolej, tgk dak2 junior tahun 1 yg masih lagi dlm mgu orientasi, teringat plak ms 3 tahun lepas, aku pernah melalui benda yg sama mcm diorang...
x sangka, ms berlalu bgitu cepat...
Rindu tahun 1...
rindu nk jadi junior..
skrg dh senior, mcm x bes jer...
biasala kan, bila dh tua, nk muda...
bila dh senior nk junior..
MEMANG kan....
huhuuu....

p/s : yes..sy hupdate belog...wakaa...wakkaa...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

2 Orang Komen:

FAizal@DeboT said...

wah!!!! im senior too.. huhuh.. tp x best la ek.. geng2 lame dah abis.. so dak2 baru je ade kat sini.. kaedahnya nk cmpur ngn junior ke kite kan.. wah.. statmen kekwat..huhuh

Hyda said...

hahahaaa...bercampur la ngn junior, t nk tumpang bilik time konvo senang...kikikiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >