9

✿ BILA STUDY JE....✿

10 sebab yang akan berlaku bila saya tunjuk RAJIN..
Saya pun pelik, kenapa bila saya study jer, saya mudah hilang fokus..
Ada~ada je benda yang saya akan buat....
Tapi BERBEZA bila saya baca NOVEL...
Saya rela tak tidur malam, menangis, meroyan, suker sorang-sorang...
** still guna kaedah MEMBACA jgk walhal **
 Ni lah benda yang sering saya buat bila STUDY...


MENGUAP ::: MENGUAP ::: MENGUAP :::
*berapa kali menguap pun taraaak taauu daaa...


MENCONTENG NOTA TERSEBUT
*shuker maen lukis2, myb masa tadika dlu x puas lukis2 kot...


KOREK TELINGA
*gagagaaa...benda ni pun sy buat..elleh, myb u pun sama kot.. kan3?


ASYIK TENGOK HENPON JE..
*bukan ade orang sudi msg pun....
**erk??


MASA NI LAH TERASA KUKU DAH PANJANG..
*nak potong kuku la jap..mcm panjang jerk...


TGK KIPAS PUSING-PUSING..
*yang ni time study sambil landing, terasa best tgk kipas..
** bia ah kipas pasang  nombor 2 je pun..


BEREHAT BERSAMA KITKAT....
* study jap je, berehat je lama...
** bila study perut mudah lapar, 2 yg lama kot berehat...ngeh2


ON FB, BLOG & TWITTER..
*walau xde ape2, stil gak nak ON...
** Tapi ms on tu, tak view LINDA ONN or JAAFAR ONN..


GARU-GARU KEPALA,KAKI, TANGAN
*law x stdy, x garu pun...


MUDAH TERLELAP...
*pantang study je, akan terlelap..
** Naper law tgk movie, x terlelap plak....=)


Itulah sayer...
ANDA PULA BAGAIMANA??
JANGAN TIRU PERKARA-PERKARA TERSEBUT SEMASA ANDA STUDY...


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

9 Orang Komen:

susu said...

bila stdy je sy nk berak

f_aRa_aINa989 said...

bila study je rasa nak tido..hehe

shahrul said...

HAHA ! SAME LAHH KITE YE. :)

Hyda said...

hahahaa...
ingat sume fokus bila study..

tp sy confius ngn susu : ye ker?? anda pasti??

deno said...

eh2...
mcm tau2 jew...
hi3...
deno bile time study mula la menguap n melukis...
pandai awk... (^_^)

Hyda said...

deno : mungkin cara kiter sama, cuma berbeza situasi....huhuhu

Natasha said...

hahahaha..... klakar la.... mng betul sngt2. sha pun slalu cam tu tau..... time tu la rasa nak berak la... nk potng kuku la..... nak makan la.... macam2

piKOk said...

haha..smela kte. :P

Hyda said...

wah...ramainya sama...
so, sy xder la risau sgt yer knp sy mcm 2...
sbb ramai org yg mcm saya upenye...
ngeh2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >