16

Berwajah Baru

Tadaaaa...........
Blog Cerita Cunndaa sudah berwajah baru..
Tetapi warna pink tetap dihati..
Gadis siMERAHJAMBU itu cunndaa..

Sudah setahun lebih berjinak-jinak dengan blog
Dan selama itu, design blog semuanya cunndaa main hentam je.
Design blog sendiri mengikut tangan keras yang langsung tak kreatif.

Tetapi Design blog sekarang hasil sentuhan kreatif Shida..
Sape tak kenal Shida, tipu la kan..
Shida ada buat tutorial blog dan nuffnang serta bagi freebies, 
So kalau sape cakap tak kenal Shida tu..memang tak cayee lah..

Memang nampak lain kan blog cunndaa sekarang..
Amacam, cunn tak??
Cepat kena cakap cun jugak...
ngehngehngeh..

Sekarang shida ada buat SEGMEN SAYA NAK PASANG BACKGROUND SHOUT YANG COMEL. Segmen ni menawarkan perkhidmatan percuma daripada Shida kepada sesiapa yang berminat untuk pasang BG Shout yang comel..

Jum semua kita pakat join segmen shida yuhh...

Jutaan Terima Kasih diucapkan kepada Shida diatas hasil sentuhan kreatif beliau.. 

Muaaahh, Sayang seketul.

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

16 Orang Komen:

Cik Azizah said...

syg shida n cundaa jugak! muahaha ^^ cantiknya sentuhan shida! yey pink!!

♥ MRS ZACKS ♥ said...

whoaaaa comelnyaaaaaa !! Huhuhu :)

emy|farid said...

bahagia mata tgk pink ni, ladiessssss hehe

Abg Stalker said...

haha..comel la blog. :) syida bt kn eh.rs nya knl bdk shida ni..jp,g tgk dlu. :)

Zaf98 said...

uy0o0~ lawa bl0g akak! simple! pink lagi! tapi, baru arini sy kenal sape kak shida tu~ hebat jugak bl0g kak shida!

afzalsukasuki said...

santek banget macam afzal :)

che sakinah said...

wah.. blog cunndaa kemas dan cantik lah. :)

Cik tikah said...

sedap mata memandang :)

semutsengal said...

waaahhh,


sapa yang rajin tuuu ? bolehlah berwajah barukan blog aku pulak.



HAHAHAHAHAHA

najihah sahami said...

waa..lawa la cundaaa..pndai shida design!!!!

biar-hati-berbicara said...

wahh..cantik..

Fathiah Hamim said...

suka la background neh! ada warna ijau tak? hee

kai said...

wow...
siyes cantek blog..
sejuk je mata memandang blog nie..
:)

alif haris said...

uwaahh makin comel la blog wajah baru ni kak :)

cunndaa said...

@Fathiah Hamim : tak sure la fa ade ke tak kaler ijau...hehee

shida'R said...

blog berwajah baru ni mmg comel secomel tuan blog dia hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >