17

TENSION

Cunndaa Rasa Tension sangat sangat sekarang ni...
Sangat sangat Tension...

Blog Cunndaa sekarang masih dalam pembaikian, Daripada Template Simple Design, cunndaa tukar kepada Template Denim..
Yang menjadi masalahnya sekarang, dah 2,3 kali cunndaa edit SIDEBAR, FOOTER, POST TITLE, TULISAN dan semuanya lah.. Bila berpuas hati dengan semuanya... entah dimana silapnya, semua yang cunndaa edit tu HILANG. Malam tadi cunndaa tengok elok je..

Sebab yang telah dikenalpasti adalah semasa last cunndaa edit pada satu bahagian tersebut, bila cunndaa preview OK je..cunndaa save.. Sekali tengok semua hilang... Takkan preview tu tipu cunndaa kot..

OH NO...NO... !

Dah la pening dengan koding tu semua... Buat cunndaa rasa tension..
Refresh dah banyak kali dah tapi still belum ada.

Bila cek bahagian koding, semuanya ada tapi bila VIEW tak ada apa-apa..
Bela Jin ke ape blogspot ni..aduh..

Sangat KECEWA..

Terasa nak kembali kepada Template Simple Design...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

17 Orang Komen:

Abg Stalker said...

cunndaa ada bt backup tuk template lama tu x?kot2 da x bole sgt kembali la pd asal sementara memikirkn penyelesaiannya :D

denim tu..mmg muda sgt2.haha..xpe2,jgn tension.blogspot x bela jin,cuma preview je tipu cunndaa.jgn nangis tpi katil tau. :)

shida'R said...

shida bantu nak??

cunndaa said...

abg stalker : xsempat nk bekup2 template..hukhukhuk...

cunndaa said...

shida : sukenya kalau shida nk bantu... TAPI cunndaa takut menyusahkan shida je..

Jasman said...

sabar je la...hehe

Anak Wak Mail said...

xpe,,jangan tension2..buat slow2..hihi..;)

saya tak pandai,,kalau pandai benda ni dah tolong dah..:)

Bluewendy said...

warghh!! tension2.. sabor jek la.. hurm.. buat yg len..hihi

Si qusowt said...

buat slow2 k..:)

alia said...

don worry dear..
do it back slowly..

cik panadol said...

alolo patot la nampak pelik je blog ni...takpe2, kalo xtau buat sendiri...ramai kawan2 yg sudi bantu tu...jgn tension2 ye :)

Cik Azizah said...

dont wory k..buat selow2...jijah tetap datang sini walau mcmner pon.. :)

Noramira Kassim said...

sabar..

Azhafizah[フィザ] said...

rileks cundaa..yang sedia ade ni..yang dah diedit ker?cume bile view xde?gune ape?chrome ke firefox?kdg2 kat chrome ade kat firefox xde..memang perlu kesabaran yang tinggi bab coding ni..pening jugak..tapi bile dah selesai rase lega kan..sabar ye..try buat lagi

cunndaa said...

@Anak Wak Mail : mekasih syg.. ^^

cunndaa said...

@cik panadol hahhaaa...nampak lain eh blog cunda, mmg lain pulak..putih bersih kat n3 tu ngn sidebar..tak pakai makeup...

=)

cunndaa said...

@Azhafizah[フィザ] yups dear..yg dh edit..koding tu masih gah d HTML tp xkuar pulak..semalam elok je kua..

cunndaa guna crome..tp dh try guna firefox, tp still xkua jgk..

Thanks ye sayam..

cik wanie Lovela (CWL) said...

slow2 kak .hehhe chilx kaka sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >