5

SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel

Cunndaa tertarik untuk join segmen yang dianjurkan oleh Shida. Memandangkan shout cunndaa agak simple kerana belum berkesempatan untuk edit tang Shout..Jadi pucuk dicita ulam mendatang.. Alang-alang Shida buat segmen, join sajalah.. Sebab shida siap pasang lagi...

Cunndaa nak shout biasa saja yang dipasang kat sidebar..
BG shout pun cunndaa tak kisah asalkan shida rasa sesuai dengan blog cunndaa..

TETAPI SHOUT seperti cunndaa tu agak-agak boleh tak pakai BG??

Jum ramai-ramai kita pakat join segmen Shida.. Bagi sesiapa yang BELUM PANDAI untuk pasang BG SHOUT yang comel, anda dialu-alukan untuk menyertai segmen yang dianjurkan oleh Shida ni.. Sangat berbaloi-baloi kan...

Cunndaa tag kepada semua yang BERMINAT tak kira blogger otai, blogger petai or newbie..

Tq.

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

5 Orang Komen:

Cik Eliza said...

woah! aja aja fighting!

hehe !

shida'R said...

ok shida tahu ape yg ssuai untuk cunda :) nanti shida try buat dlu boleh tak buat dalam tu juga..ok :)

tunggu....

ain dzaya said...

belog cunda da berwajah baru..ehhee.

JOM REBUT:

http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

Cik Azizah said...

background jijah pon shida yg tlg buatkan..hehe

YNA said...

salam kenal dear :)

akak mmg x reti bab2 camnie :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >