15

Eh..Eh, terbekpes la hari ni

Sukenya Bila Dia CERIA
Selamat pagi semua..
Korang semua dah bekpes ke belum?
Hari ni cunndaa terbekpes la pulak..
Mana tak nye, hari ni ade kelas pagi, law bukan disebabkan kelas pagi..
urmmm, tak de maknanye nk makan pagi-pagi..
Bukan disebabkan cunndaa tak bangun pagi okesss dalim dalim semua.
Disebabkan perut cunndaa ni kureeeng untuk menerima makanan di waktu pagi..
mula la akan meragam nanti.


Haha..sukahati la pulak hari ni..
Sebab cunndaa terbekpes..


Cunndaa rasa nak mesej someone la..


Jap erk..


Awak..awak..
Awak nak tahu tak, hari ni saya bekpes taw..


tet..tet..


Ye ke awak?
Bagusnye awak hari ni..


tet..tet..


Awak..awak..
Hari-hari saya bagusla awak..
Awak dah pegi kelas ke wahai awak..


tet..tet..


Saya dah kat kelas dah ni awak..


tet..tet..


Oppss...yer ker awak..
Ok awak,
"lebiu awak" *yg ni tak taip yer...kehkehkeh..


tet..tet...


lebiu too...


tet..tet..


Eh awak, saya tak cakap pun tadi..
dah..dah...fokus lah awak..


tet..tet..


Saya tahu awak cakap dalam hati..


arrrgghh...gediknye mesej-mesej tersebut..kankankan...


Nak tahu cunndaa makan pe hari ni...?
jengjengjeng..


Sila Skodeng gambar di bawah.

*
*
*
*
*
*
*
*
*

roti telur yang mabelesszz..

teh tarik yang ade ummmph.....


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

15 Orang Komen:

ecah..merangkap anak cik nan said...

kite x leh bekpes jugak...nnt saket perutt...huhu

cunndaa said...

ah..ah..
same laa...
mula la perut wat perangai gediks2 manje law bekpes pagi..

Anis izyan Abd Rahman said...

eerrrrkk , bekpes tuh la penting~

cunndaa said...

memang penting~~
tapi memandangkan perut tak mengizinkan, so..jarang amek bekpess...hehee

CIK TOM said...

roti canai best tue!

cunndaa said...

bes bila makan panas-panas...
jum kak pekene...hehhee

aNnE said...

roti canai!sodappppp..haha

cunndaa said...

@anne
Like diss.....hehehee

Miecyber said...

Breakfast yang mengancam...

Tips berkaitan madu

PangkahBulat said...

mleleh aiq liuq.. sodapnye..=)


Saya sudah follow blog awak
Bila awak nak follow saya?
http://pangkahbulat.blogspot.com/

cunndaa said...

@ miecyber : jum bekfes same2 len kali....ngeeee..
peace ^^

cunndaa said...

@ PangkahBulat : tengs yer sudi follow blog ni...
saye akan terbang ke sana utk follow pangkahBulat...

Faa Niza said...

sedapnya roti telurr ! lama gila tak makan! adoi, lapa lapa. hee

cunndaa said...

@ faa Niza : hehehehee....saya pun same, rase lapa la pulak tgk pic tu....huuhuhuhuu

Anonymous said...

Ada apa semua orang , ini kunjungan pertama saya di halaman web ini , dan artikel adalah benar-benar bermanfaat dalam mendukung saya, mengikuti posting artikel tersebut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >