15

kucing tak ade tiket

HOT...HOT...HOT...
Bukan hot fm. bukan Hotlink, bukan Hohohooolick dan bukan juga HotakHengkau..
ni post pasai HATI yang HOT..
mana tak Hot nyer...
Cite ni terjadi pada minggu lepas..
kami n d geng p la mencuci mata yang selalu dah dicuci ni kat d Mines..
memang plan nk tengok movie pun.. dan tertarik untuk tengok citer yang menarik ko memang d boom nie..
Dalam syokSYOK gelak sakan layan cite ni, tiba-tiba je terasa nk duduk bersila atas kerusi dalam panggung tu..
Bila rasa selesa jer, tiba-tiba Hidung terasa bau someting...
owh...myb bau perfume org sekeliling pakai la ni kot...bermonolog sendiri...
Makin lama duk menahan bau tu, terasa macam makin hampir je..
Dah lenguh duk bersila, time angkat kaki turun bawah.....
Alamak............wat d hell nyah.....ape ni yang melekat kat kaki mak nie nyah...
rupanye CHEWING GUM....
time tu ingatkan kena pada kaki i yang gebu ni jer....
bila check2, rupanya habis kat jeans juga........aduiiiii....memang hot betui laa..
Sape la punya kerja pun tarak taw...
tumpuan kat cite Gulliver's Travel memang terganggu seketika..
Tapi sabau je laa...Nak buat macam mana, dh memang nasib badan.
So, moral of d story.....before duduk tu, sila check dulu kerusi tu..
time tu memang nak check, tapi gelap gulita tak nampak apaaaa.....
tu yang main hentam kromo je duduk terus..
tapi tak ape lah, jadikan pengajaran dan pengalaman..
tak kan kucing kot yang makan chewing gum buang merata-rata....haissssssh....kucing tak leh masuk panggung, tak ade tiket...
walau jeans dalam keadaan comot kena chewing gum, hati tetap hot....NAMUN, posing tetap posing..



NOTE : pada hari yang sama juga, ayah kepada "teman tapi mesra" saya dijemput Ilahi...
Al-Fatihah.

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

15 Orang Komen:

cool boy said...

selamat malam

datang ziarah rakan yang saya follo

Hyda said...

tenkiu...

susu said...

kucing lg betamadun

::nuRuLaDHar:: said...

saba jek la..eheee

Hyda said...

@ susu: kucim sporty yang kat blok kite ni memang bertamadun...tido je kejenye skrg, x gnggu orang....ngeee

@ nurul: tenkiu

mrs jamal said...

wah kemain lagi anak2 dara ni posing ee

cunndaa said...

hehehee....posing malu2 meow

Liyana Lunia. said...

kesiannyaaa :( memang ah sape buat tu keji betul tsk

░♥si lampu neon♥░ said...

hehehe besela tuu aku pon nak terberak tukar font tu hahaha =p


amboi fahrin ahmad laa kat tepi blog hehehe


Check it out Entri Paling Best !
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

cunndaa said...

tenkiu tuk si lampu neon yg bg tutorial...like dis

aqeyLs said...

haha.. ssabau je la kan

miss shark said...

sape la yg buang chewing gum mrata-rata tuh..

cunndaa said...

hehehee....imposible kucing....
ntah sape la yg x bertanggungjawab mcm tu

thiasaidi said...

ciannye..hehe..xpe hari tu hari kamu..nnt kene la pulak kt org yg buang chewng gum tu..bia padan muke die.. :)

cunndaa said...

hukhuk.....memang seharian jd x senang duduk...
suar kotor....saba je lah kan...
mmg x de akai btul la sape yg maen buang chewing gum tu kat kusi je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >