11

RAGAM pelbagai RAGAM

Salam 2 all of u...
Hari ni mau stori morie sal komuter (KTM)
KTM sekarang dh sediakan koc utk wanita, tapi aku heran, pelik, naik mual, nak termuntah ngan spesis2 yang kurang faham bahasa ni...
dah tertera kat depan pintu koc yang terletak kat gerabak tengah tu  KOC WANITA, namun sesetengah lelaki terutamanya WARGA ASING warga tempatan pun tak ketinggalan, ngn slumber rilex nye p masuk jgk koc tu..
Hellow...u gurl ka???
aku paling naik rimas sekali law pasangan couple yang tak nak berpecah ngn gf/bf nya...
yang si gadis 2 ngan muka setenang air di muara je ajak si laki tu masuk koc wanita...rase nak lempang dua tiga kali je muka si pompuan tu.....dah x nak berpisah ngn boyfren satu hal, p la masuk koc laen..hormat la ngn penumpang2 lain....siyesly, aku naik rimas ngn ragam manusia yang macam tu..
paling tak leh blah law belah petang....fuh, harum giler koc wanita tu law lelaki2 budiman yang taw membaca tapi x reti mengeja ni masuk koc wanita...
Nak kate x faham, semua bahasa ada...tapi kenapa masih ramai lagi lelaki tayang muka kat koc wanita?
Siapa nk d persalahkah?? 
Yang tak leh blah nye...menyendeng je n wat muka tak bersalah..law ade polis bantuan yang wat rondaan kat stesyen KTM, taw plak kuar nye....
lu pikir pakai otak la derr... dh besau2 tulis koc wanita or ladies only..yang hang p tayang muka hang tu wat pa...? sori 2 say yer kepada kaum2 lelaki...tapi sy taw..kaum2 lelaki otai2 blog ni baik2, tak buat macam 2..
hehehee..
sekian coretan yang ikhlas dr saya...
(wakakakkaaa...xleh blah ending post kali nie, skema seyh...) 

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

11 Orang Komen:

sukahaha said...

sabar2x.. hehe..

cjemput sini yer
blog Matdin
blog Serbaguna

Hyda said...

hahahaaa...sekali kena leh sabau...tp law selalu je kena, ilang sabau...huhuu

AzRin Kamaludin said...

pe kaye saman jea mane lelaki yg keluar dari coach wanita tue..
tak pun bile dia kuar jea..suruh polis bantuan tu bagi amaran depan org ramai tu..bia tau malu sikit..

hehe..sekadar memberi pendapat..:)

oRkEd PuTiH said...

salam...
sabar k..
maybe dieowg pk diri dieowg jerk kot..
x pk owg len..

NUR AIN AZMAN said...

hehe, bawak bertenang ya


jom join sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa tinggalkan komen tentang picturee yang i join contest tu ya

thanks alot

^___________________________^

En.Perghh said...

jangan begitu... kadang2 kami xprasan.. siyes xxpasan.. macam pergh kena dulu... lagi selangkah nak masuk.. naseb baik ade pompuan tegur... sentiasa bersangka baik... setiap sangkaan baik kepada manusia lain... pahala free... tpi jgn sampai terleka.. =)

Hyda said...

thanks 2 all of u...
bersangka baik itu perlu...
hehehee...

Roket Kertaz said...

kalo dah ada yg berapa nak paham bahasa.. guna je bahasa kaki n tangan .. confirm dia paham..

Hyda said...

hehehee...
terima kasih d atas pendapat korang sumer...
=)

buzzy said...

sound je laki2 tu..pukul dgn payung.halau keluar :)

cunndaa said...

hehehee.... xleh buat cam 2...
pandang2, jeling2 jelah kat diorang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >