12

Aku dia dan Vintage

Salam u all semua..
Contest...Contest..Contest..
Kali ni Cunndaa join Contest yang dianjurkan oleh brother KOM and the typewriter
untuk mengetahui dengan lebih lanjut lg, sila klik link brother di atas ye tuan puan.
Contest ni, due date die 25 Feb....
Hope cunndaa masih berkesempatan tuk join dalam kesempitan masa nie..
Nak kate bz xde jugak, tapi idok gheti nak edit pic....
Last Minute baru join......
bak kata Cunndaa, Bia lambat asal Sempat..

~~ni banner contest~~

Picture yang Cunndaa pertaruhkan..
Ni Picture Anak Buah kesayangan Cunndaa..

Yang ni pic asal sebelum cunndaa edit..

Yeay....Akhirnya Cunndaa join contest ni.....gediksss semacam la pulak kan...hehehee..

lastly, cunndaa tag 3 orang yang bertuah

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

12 Orang Komen:

nelly said...

Gud luck ..

nisya salihin said...

tq. goodluck dkt awk jugak si cantek,
lawa la awk edit gmbo tu
heee

kechik yg comey said...

gudluck..=)

cunndaa said...

tengS si comel sekelian....

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest cundaa!! ;)
vintage tuh heheh
gudlak ye ^o^

cunndaa said...

okes owner.... hope menang...kikiki

PG said...

gud luk!

Gimi said...

Gud luck

Gimi said...

Semoga berjaya!

cunndaa said...

tengS to all of u

Mamaleesya said...

hye salam kenal cunndaa

zati embong said...

good luck cundaa!ingtkan pic 2 cundaa time kecik2 dulu O.o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >