7

HEPY BESDAY ENCIK

ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
Hepy besday Encik.... Semoga dilimpahi Rahmat dan hidup di berkati oleh-NYA.

Plan untuk sepraiskan besday Encik Azary a.k.a Amad ni sudah dirancang bersama my sweet besfren  misssuqi. Kami berjaya membuat dia menjadi ala-ala opocot terkojut omak ongkau sekujap..
Dia xde la melatah macam tu, tapi kami yang melatah...fuhhh...kelam dan kabut nak seprais kan orang ni... takut kami yang di sapraiskan oleh kemunculan spontan die...
ALHAMDULILLAH, semua yang dirancang berjaya.. Terima Kasih yang tak terhingga kepada MISSSUQI selaku seponserrrr kek yang sangat sweet...
besday sape coming soon, leh la mintak die seponser kan lagi...kekekekeee...
Terima Kasih kepada Tukang Makan iaitu Syibly, merangkap kepada ex-roomate Encik Amad.


Rasa macam nak interprem kan hadiah yang cunndaa bagi kat Encik Amad je...
uikksss....
Hadiah yang sangat Simple tapi memang peluh ketiak jugak lah round satu Mesia cari hadiah tuk die...muahaahaaa..
Cunndaa bagi hadiah ni sebab cunndaa rasa perlu bagi...huhuuhuhu...bukan sebab wallet dia dah uzur..wallet die still lagi okey cunndaa tgk, tapi cunndaa rasa, bila bagi hadiah wallet ni, opkoss die akan ingat cunndaa selalu....kikikiki...
sbbnye cunndaa rasa :
Bila dia nak beli somting, tak kira ape je, die mesti kua kan wallet tu tuk amek duit, bila dah amek duit, "Eh, rindu la pulak kat makwe i yang cunn tu" 
 Bila sampai kat rumah, simpan wallet tu kat atas peti ais ke, almari ke, meja ke or merata-rata main campak je ke......."Eh, wallet awek bagi ni, kena simpan elok-elok ah"
Bila duk sebelah dia, "Sayang-sayang, cuba tengok roadtax B, bila kena renew ye?"...Fuh.....Alasan, padahal nak cakap hadiah i bg tu kiut macam i.....malu-malu meow di situ
So, semua situasi2 diatas tu adalah rekaan semata-mata, tapi dengan Wallet tu, die akan ingat cunndaa, dan disebabkan itulah Cunndaa bagi dia wallet....kekekekeee..... 
Ni lah yang cunndaa maksudkan...
Simple je, tp cunndaa harapkan Wallet ni sangat bermakna utk dia

Cunndaa ni memang alah sangat2 law bab2 hadiah utk lelaki ni..
Memang tak taw nak beli ape...
Fikir punya fikir, ini jugak la yang cunndaa rembat...
hukhukhukk..

Besday Boy yang tengah syok tiup lilin..

Jum sekodeng gambar dibawah pulak...
Gambar ni sebahagian daripada makanan yang ada pada malam semalam..
Malu aihh nak interprem kan sume....




ni la kek yang Di seponser kan oleh Misssuqi..
Tenkiu cayang
Sangat hepi and hope si dia juga hepy....

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7 Orang Komen:

CWL wanie LovelA said...

sumpah sweet gila

cunndaa said...

ape yg sweet dear...?
hekhekhek.....

CWL wanie LovelA said...

HEHE...AKAK N DOT2

Abang Stalker said...

abg stalker nk jgk!haha..bt la GA.hehe

susu said...

misssuqi lgi sweet ahh.ki3..hepi bday pakcik amad,smoga bhgia ngn cunndaa

cunndaa said...

@CWL : hukhukhuk...tengs dear

cunndaa said...

@Abg Stalker: nak jugak yer...kehkehkeh.
GA coming soon kot....kikiki


@Misssuqi/susu: tengs my lalink...u olwes cute, cun, meletoppp d ati i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >