12

Contest Senyum Tak Nampak Gigi

Salam Maulidur Rasul untuk semua Ummat Islam..
Hari ni Cunndaa nak join contest.....yeayy....!!
Contest Senyum Tak Nampak Gigi..
Tapi tak tahu la law senyum cunndaa ni jadi senyum kambing pulak kan......ooppss...no!!!
cunndaa senyum ngan ikhlas ni sambil cover cunn...kahkahkah..


Dah lama terpandang contest ni, cuma x berpeluang lagi nak join.
Hari ni baru cunndaa berkesempatan...


Tak mau bebel manyak-manyak..nanti mulut kena sumbat.


Owner Contest ni adalah Miss Muaz yang comel.. eyeliner nye sangat cunndaa berkenan...cunn


Jom skodeng gambar yang cunndaa pertaruhkan dalam contest nie

=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
========
======
===
=
"or"

NI LAH GAMBAR YANG CUNNDAA PERTARUHKAN
sape-sape yang cakap tak kiut, cunndaa bagi gula-gula.
Tapi kalau sape kate cunndaa kiut senyum macam ni....
Cunndaa belanja Roti Canai..
baik korang kate kiut miut sekarang...
HakhakhakhakPAKCIKsahak betuiii laa..

Cunndaa memang Jarang senyum tak nampak gigi...
sebab Rasa tak puas je..
Law terpandang je kamera
dengan automatiknye akan sengeh macam kerang busuk..
macam picture kat bawah nie
Tapi senyum mana-mana pun okey je sebenarnya, nampak gigi ke, x nampak gigi ke.. janji senyum dengan Ikhlas...


Cunndaa Tag 
Shahrul :: Suer :: MERAH :: Awatif :: Ain

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

12 Orang Komen:

shahrul said...

cute cute. teehee. nak join gak contest noeh boleh ke ? :D

cunndaa said...

boleh2...nanti saya tag kamoo yer...

nelly said...

Gud luck . .

cunndaa said...

tenkiu dear..

Cik Yana said...

kenapa muka cam sama macam owner kontest? Cantik :) Gud luck :)

cunndaa said...

@Cik Yana: yeke same ngn owner contest...hekhekhek..
Owner lagi cantik lah~~
papepun, tenkiu ye

shahrul said...

sudah join. thanks yaww !!! :P

http://shahrulbudakgorjes.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-tak-nampak-gigi.html

cunndaa said...

@Shahrul : contest ni bukan cunndaa yg owner..tapi Miss Muaz yang ownernye..so, Shahrul link kan entry tu kat blog die ye...
Blog Muaz dah cunndaa hyperlink dah kat entry cunndaa nie...

cunndaa said...

@Shahrul : hukhukhuk...baru cunndaa faham. juz nk share link je kan...cunndaa ingat kan tersalah owner tadi..ok..
papepun, gud luck yer..

Mr Laici said...

susah lah nak senyum x nampak gg.. heheee


Entry Terbaru: Tips Untuk Dapat entry popular di geng blogger

cunndaa said...

@Mr Laici : lah..kenapa pulak? biasa senyum nampak gigi erk....hehehe

nurulmunirah said...

i like senyum tak nampak gg..sebab..gigi taring loh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >