27

meng"KANTOI"kan diri

Salam to all of u..
Sebelum Cunndaa menaip dengan lebih laju sambil pejam mata,
Cunndaa nak tanya korang semua
Pernah tak korang Kentut or TERkentut di tempat Awam...??
Ooopsss...jangan sesekali nak tipu ye..

Cunndaa nak share dengan korang cerita tentang kentut....
Cunndaa percaya, korang semua bukannya kentut macam USOP dalam cite hantu Kak Limah tu..

Ade Sorang Laki nie, 
Cunndaa bagi nama Fahri lah ek...
bukan Fahrin....Fahrin bf Cunndaa

Fahri ni ade date ngn awek cunn die..
Dia terfikir, macam mana la nak jumpa awek cunn die nie..
kereta pulak masuk bengkel.
So, tak nak bagi awek cunn merajuk
konon-konon nak jaga hati awek cunn beliau.
Fahri rela naik bas..
(wah....rela u...)

Perjalanan seribu langkah bermula dengan selangkah.
Selangkah Fahri melangkah untuk naik bas
tetiba perut mula memulas
Adoyai......macam mana nie
Terasa mau kentut je nie..
oke..oke...kentut jelah..bukan ade orang tahu pun
*sambil cover muka die n control macho...
Habis Semerbak bau kentut Fahri
Argghhh..Lega
Fahri senyum dalam kelegaan.
Nasib kentut tadi bunyi tak kuat.

Fahri memilih untuk duduk dekat seat belakang..
relax je duduk sambil goyang kaki..

TIBA-TIBA....

***
***
***
***
***
***
***
***
*****
***
*

Pakcik Driver bus bertanya dengan Lagak control suara...
" Yang Kentut masa nak naik bus tadi dah bayar tambang ke belum?"

Dengan Spontan Fahri menjawab
"Ye, saya dah bayar tadi"

Semua mata memandang kearah nya....

ALAMAK!!!!
Terlepas jawab lah pulak....
MALUNYEEEE......

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

27 Orang Komen:

cik-terompah said...

cikterompah alah bau kentut..

kau kesah ke?? said...

i kentut dalam toilet je.

! Encik Nakal ! said...

hahaha~~adehhhh

lee_aloha said...

hahahahaha....best woo kentut kat public....share dgn sume org...hehehehe

IQBAL ZARIN said...

lawakkkkkkkkkkkk... muahahahaha~

Hayati Hamzah said...

hahaha pernah baca ni :)) teruk btol :))

zati embong said...

haha.bijok sungguh drebar bas itu utk mengkantoikan org.

pak long said...

salam...
kesimpulannya...hati-hati dengan soklan maut..hehehehe

Tasha said...

anda di tag:

http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/contest-5-5-5-oleh-deqdeq_12.html

sAyOobAeQ said...

haha apa la fahrin. eh ke nama apa? haha

cunndaa said...

tengs kpd semua yang komen.. =)

@tasha: tenkiu tag kak daa

@sAyOobAeQ: opppsss...fahrin Ahmad 2 sayer punya...name yang kentut ni Fahri...kehkehkeh

Encik Kamen said...

wakakakaaaa...kantoi... tak sedar tue kot..tue la pasal otomatik jawab tu pakcik drebar.hahahah


http://akukamen.blogspot.com

Piasara said...

hehehee..teringat masa darjah 5 ke 6 dulu,lawak ni la... cikgu akak citer,tp tk ingat pulak nama dia..

cunndaa said...

@ Encik Kamen: 2 la pasal...nk elak dr bayar tambang bas 2 kali kot...cepat2 je jawab...kehkehkeh

@ Piasara: Nama dlm cite ni, cunndaa reka je kak...hehehee

Encik Kamen said...

hahahaaaa.....kereta masuk bengkel,jadi kena bayar kat bengkel lagi tu... tu la pasal kena menjimatkan duit dan mengelakkan pakcik drebar dapat duit tambang 2 kali.kalau bayar 2 kali,takut bajet lari....hahahahaha

cunndaa said...

@Encik Kamen: huahuahuaa...sungguh pandai encik Kamen bg jwpn...hope encik Kamen tak pernah berada dalam situasi tersebut..kehkehkeh....
tengs follow....follow u back

Encik Kamen said...

encik kamen tak pernah melakukan aksi sedemikian. kalau nak kentut pun,encik kamen akan cakap kat orang sekeliling macam ni >> "escuse me,tumpang kentut jap ye" wkakakakakaaaa

cunndaa said...

@Encik Kamen: hahahahhaaa...bila encik Kamen ckp macam tu, agaknye diorang akan jawab " helow..ini kawasan larangan kentut" wakawakaaa...

Encik Kamen said...

lalu encik kamen akan menjawab lagi >> "senyum boleh tahan,marah boleh tahan,ketawa boleh tahan, tapi KENTUT TAK BOLEH TAHAN doh~~" sambil berlalu pergi meninggalkan dengan muka selamba selepas kentut.wkakakakaka

cunndaa said...

@ Encik Kamen: Nasib baik la Encik Kamen ni pakai topeng...so, xde la malu sangat kentut kat tempat awam macam tu.....
hahahahaa...tp memang betul la, kentut x boleh tahan doh...kikikiki

Nora Shahaira said...

la..sempat cundaa buat lawak ditgh malam..kah kah..tentg kontest tak rasmi tu..sok lah akak gi tau ya...nak teka byk pon bleh..hehe..kalo terkena leh bg hadiah..

ehem ehem..cuba klik HB Akak nora ya...

cunndaa said...

@ Kak Nora: hahahaaa....saje mau update n3..hehee
x sabau nak tggu jawapan nye..hehee, ok..nnt cunndaa try teka lagi ye kak...

PReDicToR said...

gambar monyet tutup hidung tu lawak je...hehhehehe

fArAh!! said...

hahaha..wat malu jew..terkantoi sendiri..

Nabila Huda said...

rela demi gfnye yea ? hahaa

cunndaa said...

@ Nabila huda: of coss dear..demi gf cunnye, lautan api sanggup d redah...hahahhaaa

eFfy firA (; said...

haha .ade jugaa org sebegitu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >