13

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Salam semua
Cunndaa join Contest lagi...Alahai...
Tapi Cunndaa still nak join, tak kira la menang atau kalah...
kalah menang adat pertandingan..
tak nak bebel manyak-manyak...nanti korang pun cemuih nak baca....
untuk lihat syarat-syaratnya, KLIK SINI

            GAMBAR YANG CUNNDAA PERTARUHKAN

KALAU SAYA MENANG, SAYA MAU LONG SKIRT PURPLE BRAND 
HELIZA HELMI BY YASALMA KAT BAWAH TUuuu...
Sangat cantik .....

Cunndaa tag:

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

13 Orang Komen:

nelly said...

Gud luck

CWL wanie LovelA said...

mcm mana joined?

mengenaldiri said...

cun3..
^_^

cunndaa said...

tenkiu-tenkiu...

@ CWL: klik kat link yg akak bg kat entry nie ye adik wanie comey.....

liyana shana said...

: gud luck ya !
hope de lucky . . :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

cunnda! awak cantik :))
tq sebab melawat ke blog saya. IbahPanda tu k? hehe.. btw, kite nak tnye.. awak masok contest ape nie ye?? hehe. boleh kite tau?

cunndaa said...

@liyana shana: tengs ye

cunndaa said...

@ Noor Adibah: mak oii...puji meletup, kihkihkih..
tengs atas pujian anda...

ni cunndaa join CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !
kalau IbahPanda nak taw lebih lanjut mengenai kontest tu, boleh la klik kat link yang cunndaa dah bg tu, n direct terus kpd owner contest tu..

btw, tq singgah sini...

ruby bieha said...

semoga berjaya

cunndaa said...

@ Ruby : terima kasih ye...

cik ETTY said...

wow :) cun2 all d besh eh cunndaa :)

rizwan's sweetheart said...

semoga berjaya ea!!!

jemput singgah belog fda. ada entry perlukan pendapat kamu

siti fatimah said...

salam & hye.. terima kasih sebab join contest ni ! good luck ya :)

psssst : awak , cantik en baju heliza tu ? hee suka3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >