5

Award to AIMI RAZMAN

Dari semalam lagi terfikir nak buat award ni kat miss Aimi yang cun melecun ni,
 tapi tak berkesempatan coz mata dh ngantuk... 
So, Hari ni past lunch td buat la award ni n skarang nak post award yang tak seberapa dari saya untuk miss Aimi nie..
Hope Miss Aimi suka ngn Award ni...1st time buat Award, 1st time bagi Award....hehehee...
tapi ikhlas bagi kat miss Aimi ni, nnt leh amek kat page ni yer...
Tak perlu menjawab ape2 soalan dr sayer...Juz amek ngn Percuma..ngeee...
btw, tengs jadi followers sy yang ke 111...like dis number

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

5 Orang Komen:

Aimi Razman said...

ohh ! thanks syg . terharu sy T_T . terima kasih byk2 tag me this award . appreciated . you just made my day !

Hyda said...

welcome dear... nice 2 meet u..

Aimi Razman said...

yea , nice to meet you too :)

La SteLLa said...

Nak Award Jugak..HeHe..

Eh Btw,,Cik Hyda Di Tag Untuk 1 Ga..Mudah dan Ringkas Je.Jom Join.
http://wandin91.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html#comments

Sepatu Hijau said...

salam

tahniah dapat award :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >