5

CANDID ITU CUN LAA..!

First time join contest yang dianjurkan oleh geng2 blog....rasa teruja untuk join contest 
CANDID ITU CUN LAA..!
Mula-mula tu terfikir la, gambar mana la yang sesuai untuk difemeskan di blog DILLA ADILLA nie.... usha punya usha jumpa la sekeping dua pic candid...
Tak mengharap untuk menang pown, juz enjoy dis contest...law ade rezeki, ALHAMDULILLAH...saya suke hati awak senang goyang kaki....
Lau korang nak join contest ni pun dialu2kan...jum join ramai dengan klik disini untuk mendapatkan maklumat  mengenai kontest ni n follow miss Dilla sekali....ngeeee..

Syarat-syarat contest ni adalah seperti :

1. Terbuka pada semua blogger tak kira boy or GIRL

2.Copy the pic above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link ke entry ini ukei..? DONE


3. Tak payah jadi follower pun xpew..paksaan tiada kat sini...DAH  FOLLOW MISS DILLA ADILLA

4. Jgn lupa leave ur url contest in my comment form..I WILL

5. Tag 3 orang rakan blogger anda @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok...
i tag Suer...Aimi and firdaus

6. Put a caption kat gambar candid korang yew.. BISA D ATUR..

tarikh tutup : 10th January 2011...

Jeng-jeng-jeng......Gambar yang dipertaruhkan ialah....
Gambar ni diambil oleh my fren AMY SALIHA si gadis berbaju merah..
Owh, aku gadis gincu.... =)
Pic ni diambil pada 27.07.2010 di Mines, Serdang..
usai Solat kat surau Mines, touch2 up muka sudah semestinya bg kaum wanita..
bukan untuk nampak cantik semata-mata, but untuk kepuasan sendiri...
hakhakhak...muka x leh blah menggediks pakai lips...
owh my avon je..not simplySiti....
so..candid itu cun kan....?

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

5 Orang Komen:

susu said...

cunnnnnnnn

Aimi Razman said...

ok haida. i nk join skrg jgk teehee. Thanks invite me :) syg you.

susu said...

i nk cek pic candid i ni

dilla adilla said...

ahaa.... cantik gambar nie... pompuan ngan cermin mmg xley dipisahkan... hahaha.. sya pown suke...

tq sudi join...:)

Hyda said...

tengs 2 all of u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >