20

✿ Contest Kami Seiras


Salam to all of u..
Hati ni rasa tercuit-cuit untuk join contest yang dianjurkan oleh Miss Yaya nie...
but, nak taruk muka sape erk....?
terfikir-fikir jap.....
3 hari amek masa utk berfikir nak letak pic sape..
kang letak kang, korang kate aku prasan plak...
but, memandangkan ramai member-member yang kenal or tak kenal aku 
mengatakan muka aku seiras dotdot...
Aku ngan rasa shy-shy cat nak gandingkan pic kami berdua...
b4 dis, aku nak kasi taw la dulu ape syarat2nye...
Sila KLIK DI SINI yer abg2 kakak2 sekalian
*
*
*
*
Malu la nak tunjuk pic yang di pertaruhkan...
Miss Yaya, law tak tunjuk, boleh menang tak?
hakhakhak....miss Yaya kate, "lempang 2x boleh la, menang tak boleh.."
*
*
*
Perasaan malu masih ada lagi nie..
but still nak kena tunjuk gak..
jengJENGjeng...
*
*
*
*
mesti korang gelak guling-guling kan kat aku...
sebab ade hati aku letak pic aku d sebelah Artis..
pic sebelah kiri 2 HELIZA HELMI 
sebelah kanan tu dats me
aku malu lagi nie..haissshhh, malu aih...
Demi contest Cik Yaya nie, terpaksa la aku berangan sat no..
jangan marah yer law aku kate, 
persamaan yang aku nak katakan paling ketara tu kat tang MATA..
Oopss...terperasankah aku??
holalalaaa....

SLOGAN TAK LEBIH DRP 100 P.P
i suke sangat blog u sebab blog u CANTIK,CUTE mcm tuan blog, KEMAS
and i like ur theme laa... Of cos la, d PINKY..
Selain tu i suke NAMA you..same ngn nama Anak Buah i yang kiut miut...
d last 1, i want 2 share wif u, Muka yang sebelah kiri banner contest u 2 same ngn muka classmate i 
yang study kat UKM..
Arigato cz anjurkan contest ni..
dats ol, tenkiu..

nak tag laki ke perempuan hah...?
oke2, demi 1malaysia, 1 bangsa, 1 negara..
i want to tag gurl n boy

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

20 Orang Komen:

micky eyqa said...

tak yah malu.. tapi mata sama lor... hehehe

Hyda said...

hehehee...tengs dear..
wish me luck

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

hahaa.. sme oke.. nsb bek ko xmekap.. klu x kalah heliza..haha

Hyda said...

hakhakhak....
nasib baek...ngeee

a'im said...

alamak ..telah di tagg..huhu...takder muka sama macam mana nak join nih,...kena bermimpi 5 hari 5 malam nampaknya

Hyda said...

hahahaaa....jgn mimpi 5 hari 5 malam 2 tak bgn2 sudah lah...hehehee...
join taw

.cik yaya. said...

hhahaa besau mata..hehe thanks ye join dear..hehe good luck!

Hyda said...

tq

Sepatu Hijau said...

salam

memang nampak seiras :)

goodluck yea :)

Hyda said...

tengs dear...

Rt-qaH said...

good luck..memang sebijik la..good luck okeyh..:)

Hyda said...

Rt-Qah : ehehhhee, xder la same sgt, sj join contest nie..hehee..
papepun, tengs yer support me

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Tasha said...

eleh..... sengaj amik gmbar position sama and bulatkan mata besar2..... anyway, gud luck yer

Hyda said...

sha : hakhakhak...ni pic lame lorh

buzzy said...

nak sain! hehehe

Hyda said...

hahahahahaaa

Syafiq Rosli said...

usih sama la

gaung said...

kan da cakap...cundaa pun rasa mcm muka cundaa seiras dengan heliza..kami tengok 1st time terus pikir heliza..sama...

cunndaa said...

@gaunguiksss...jauh panggang dr api la..ni saje je nie sbb join contest....hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >