7

takSUKAtakSUKAtakSUKA

uwaaaaaaa..........tensen..tensen..tensen...
Giler ape aku kan, dh lame x post N3, post jer trus tensen...
Aku sebenarnya tensen ngan profil fesbuk 2...aduyai..
Nape la hari 2 gatai tangan sangat p upgrade profil..
kunun2 tgk hr 2 cumel..
last2 skali...hancusss...
taksuka..taksuka..taksuka...
rindukan profil fesbuk yang lama..
jeles plak ngn org yang tak tukau.......huh..
frust!!!
Korang yang still ngn profil fesbuk yang lama mesti xder masalah ngn fesbuk kan...
macam nak deactve fesbuk jer...
JOm.....

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7 Orang Komen:

syam said...

haha..so..jgn la dok gatai2 no....tpi x pa la..comey jugak tu..

Hyda said...

x comey lgsg.....sedih...

Cik Jannah said...

sokong! x syok langsung fb br tuh :(

aNnE said...

sy tak tuka..hehe

orang kata ada cara nak balik pd fb asal..tapi tak taulah cara tu menjadi ke tak..huhu

woot-woot said...

senang je nak dapat profile lame balek..deactivate dulu sari lebih..and then activate balek..insyaAllah jadi normal :)

p/s dah bace ni ?

http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/ape-kau-ingat-ini-belog-mamat-bangla.html

Hyda said...

dh try deactve hr 2, last2 jadi balik macam yg baru.....aduyai...

eila said...

sabar ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >