12

STYLE YOUR HIJAB

Hye all, join contest lagi...
deknon deknon jgn marah yer coz hari ni dah 2 contest sy join..
So, ape lagi...
jum la ramai2 join contest yang dianjurkan oleh ENCIK WOOT ni..
syarat penting nak join contest ni, mestila :

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )


3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^
DONE

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley ) 
DONE

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^
DONE

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer ) 
OKIES

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)
ORAIT

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011


8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.hehee,(tiada paksaan) FOLLOW 

Bila sume tu dah saya penuhi....
Pic yang saya pertaruhkan ialah

tag mereka..

Tengs to ENCIK WOOT coz anjurkan contest nie

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

12 Orang Komen:

woot-woot said...

as'salam..

thanks for joining ! wish u luck !

jom bace entry kat woot2 plak :)

Hyda said...

wsalam
okies....

manna_salwa said...

salam,
ada tak orang ckp rupa awak mcm heliza?

same..

neway, cute2.

:)

Hyda said...

ramai yg cakap mcm 2...
tapi laen lah...
hehheee...

Aimi Razman said...

aah la mcm heliza. Chumel ! Gd luck dear :)

p/s: i still cari pic candid utk contest tu |:

manna_salwa said...

masyeh ye singgah blog sy..
mmg xde icon follow kat blog tu..

:)

kalau sudi nak follow sy,
add sy punye url kat reading list d dashboard ye..

:)

nice kenal ngn kamu..
da follow kamu ye.
:)

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

peewiit~

gudlak..hehe

Hyda said...

aimy : cari jgn x cari....gud luck jgk nnt tuk contest 2...

manna_salwa : okes, tengs follow my blog n i'll add ur url in my list

aya : tengs

Cikbelog said...

wahh cantikk :)
gud luck ya

Hyda said...

tq cikbelog...
but, org laen chanteqs2 lagi....

susu said...

heliza opss...ak xde pic yg cam sopan la, sebenarnya i segan nk anta..kihkih

Hyda said...

uikss...jumlaa...
u kan manyak pic2 menarik kau mmg d boom......jum la sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >