6

✿ SugaR DadDy PlisSs...

Fuh...melirik pada jam dah kul 1.46am..
mata x leh lelap bila hati tak senang duduk..
Owh Mummy, saye mau sugar Daddy plisSs..
"Pliss..Pliss..Pliss..Kamoo jangan Nakal"
itu pesan Mummy...
          Opocot...
Melepas la sudah *sila nyanyi gaya SM Salim*
Sugar Daddy ngak boleh leer...Less Sugar boleh sbb bagus tuk kesihatan..
Disebabkan mata stil lum mau lena..
Teringin la nk cek Yuran untuk semester ni lagi sekali
semalam dh cek, mana lah tahu kan, 
kot2 ade Sugar daddy, dermawan, jutawan, karyawan or mana2 usahawan nk tolong setelkan.
intenet pun laju semacam je malam ni utk buka portal UKM...
kadang2 nama je pakai JARING UKM, tp nak masuk portal UKM x boleh..
Sabo jelah, bak dialog dlm cite Hantu Kak Limah Balik Rumah..
ngeee...sempat lagi nak iklan cite yang g nengok kat midv tadi..
best layan citer 2...
sakit perut wat gelak...
Ooppss...lari tajuk dah nie..

Punya la rajin nk cek Yuran dah kena tolak ke belum,
sebab duit PTPTN dah masyuuuk..
masukkan matrix number n password..
godeng2 tak sampai seminit...
fulamaaakkk kuar UTANG...
RM 1396.60     
buless beli cincin tunang sebentuk..
aduss bengkrup LAGI sem nie..
Mahal kan??
RM1396 tolak Utang tertunggak sem lepas RM400..
pliss congak utang sem nie jadi bapee??
Padahal sem ni amek 2 subjek je pown..
yuran Kolej kot dah naek..
Nak buat perincian plak tak boleh...
masalah problemo betul la sistem nie..asyik x boleh jerr..
Ayoyoyooo....ngak bisa shopin new year la ini macam..

Sape mau jadi Sugar Daddy sayer..?
Sila senyum sekarang...ahaksss...
mesti ramai yang terus buat muka masam kan...uikkss..sweet sour betul korang...
Sape mau bantuin sayer dong....?

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

6 Orang Komen:

Cik Nin said...

haha...bole plk mintak sugar daddy kat blog yek? kih3...

susu said...

kak, mtk ngn nc

Hyda said...

cik nin : eh, name cik nin same ngn nama dlm cite hantu kak limah balik umah lah...hahahhaaa...
ofcoz la cik nin, utang manyak ni, xlarat nk bayau..cik nin kemana menghilang?? x nampak pun kat blok nie..

susu : tulun me dear...

My MiRa said...

sugar daddy please....hehehehe..tak baik main sugar daddy....ape ni rotan kang....hehe...hye salam kenal dear...mira singgah sini ya

buzzy said...

duit ptpt dah masuk ek..hehe blanje,nak eskrem:P

Hyda said...

myra : ngehngehngeh....t mintak mira yg tlg setelkan utang nie.hehhee...

buzzy ; eskrem choc or vanilla?? mau brp? hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >