14

MENARIK TERTARIK..JUM SAMA-SAMA UP TRAFFIC



Semua orang inginkan trafik..macam2 cara untuk tingkatkan trafik masing2..blogwalking sudah semestinya kan... So, sekarang ni jum kita ramai2 gunakan cara ni pulak.. Aku pun xpernah lagi cuba cara ni, Tetiba tadi tengok kat blog cun AIMI menggunakan cara ni and sekaligus Tertarik n menarik minat aku tuk try... Jom try cara ni... Cara cepat menaikkan traffic blog korang...

P/S : Baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat.
Cara nya begini:
- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang korang nak tulis dalam  blog or web korang.
PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan Link URL ke posting blog or web korang, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link No.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15)
***So urutannya jadi mcm nie…
Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
    Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
    Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
    Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
    Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
    Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
    Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
    Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
    Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
    Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
    Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
    Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
    Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
    Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
    Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
    Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625
    Kita sama-sama cuba ok :) Selamat mencuba!!!
    REMINDER : Ingat, jangan menipu. Tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak. Pastu jgn lupa promote link entry ni. Kat member korang coz lagi byk lagi bagus. Kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknanya dalam 10 org yg buat. Iingat lagi byk backlink kita, lagi tinggi rating kita kat GOOGLE :)

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

14 Orang Komen:

manna_salwa said...

mcm pening je.. huhu..

Aimi Razman said...

hrm you ada salah tu , you shud delete nama nizam for 2nd edit tu

Hyda said...

OPSS... JAP2, I TGK BALIK

Hyda said...

MANNA : hehehe... xde lah, try la

aimi : tengs dear..i dh betulkan dah

Aimi Razman said...

ok ! da betul ! i pn konfius jgk 1st time bt :P now gd luck dear !

Hyda said...

TENGS..
GUD LUCK 2 U 2

Hyda said...

TENGS..
GUD LUCK 2 U 2

n.hasleena said...

emmm....akak nie tak tamat belajar dunia blog lagi nie hehehe...mcm tak reti je rasa :(

Hyda said...

hehehee...same la kak,
haida pun x reti jugak,
ni juz try je ni..
hehheee

AIMAN said...

macam bes je.. :P

Rt-qaH said...

mcm ne nak buat 2nd ke 1st n 3rd ke 2nd?tolon2...

Hyda said...

copy semua,
n yang 2nd edit 2..buang yang list pertama..auto no 2 akan jd no 1... fhm x yunk?

nany said...

nak cuba! nak cuba! :P

Hyda said...

nany : cuba la yunk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >