19

Begitu Cepat Masa Berlalu

Benda yang PALING JAUH dengan kita ialah KENANGAN LALU..
Semua kenangan yang tersimpan kemas dalam memori sudah jauh pergi
Dan tak akan berulang lagi.
Kenangan demi kenangan jelas terlintas di ingatan
Sewaktu Kecil
Zaman kanak-kanak
Alam persekolahan
Semuanya telah berlalu dengan pantas
Namun semuanya masih lagi jelas
Dan tak akan padam dengan pantas.
Kerana sudah ku ikat kemas.


Semua orang mempunyai pelbagai memori yang indah, suka, duka, tawa, ria...
Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

19 Orang Komen:

khairul akmal azman said...

zaman kanak2 plg best..
xyah nak pkir masalah yg akan tiba...


free2 join my contest yer..

http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Abang Stalker said...

knp ni laling..rs dri da tua ke?cmtu abg pun rs tua jgk.. T_T tp usia cuma nombor org kata.hehe..chill la dear. ;)

Liyana Zahim said...

Zmn kecik2 ley men maenan gerak2 bntuk menatang masok due plo sen kat mall tu.. Hahahaha...

Mohd Izzar said...

rasa rindu lak dengan kenangan lama..hhuuh

NisaAdnan said...

rindu nak main masak2. huhu

syafiqakarim said...

zaman kanak2 zaman plg
berharga. haha.
siyes rindu. ;')

da da. perlu terus kan .jd kan
benda lepas sbg kenangan

diana said...

dah lupa dah semua yang pahit2..masa untuk mnghayati yang indah2 aje,.:p

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

sy nk kembali ke 10 tahun lalu!!hihihi

Nonie said...

rindu nk kembali ke zaman knak2....
hidup y penuh keceriaan...

mohd sasuke said...

zman kanak2 mmg terbaik..hehe

Miz Novexx said...

zaman kanak2 tak payah pikir pegi kuliah, lecture note tu semua....
adesss, rindunyer (^_^)

dill said...

kecik2 adelah zaman golek2.

skarang ni tak sempat nak golek

dill.

skemaituehot said...

ya...kenangan lalu semakin jauh...yg bakal ditempuh semakin dekat


bersediakah kiter....

sejarah vs masa depan..mana lgi dasyt

alif haris said...

rasanya baru semalam alif daftar masuk skolah rendah .. huk3 .. bestnya lah zmn budak2 dulu ..

Terbelog said...

dulu kenangan , sekarang kenyataan hehe

amir aizat said...

yeah betul tu, semua kenangan.dan paling dekat dgn kita adlah mati,selamat beramal.heheh

EiZaRaZiErYa said...

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

kenangan itu indah ..








;)

Nonie said...

yup...betul tu.zaman kanak2 pling best.xd stress...semua ingt gembira je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >