55

Kenapa Perlu Lebihkan Dia ???







Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

55 Orang Komen:

Anisa Hang Tuah said...

famili tetap number 1!!

sayang ayah .ibu .abang & adik

nsdahlia said...

terbaek! hargailah ibu sebelum dia pergi...

Opah Kentang said...

hai cundaa... opah setuju ini.
esok putus carik mak jugak kan kan :)

Abang Stalker said...

dats rite babe..i love them so much,my beloved parents. :) sygi mereka sblm menyayangi org lain.

shalina samsudin said...

terbaik la cundaa :)

Si Gadis Pipi said...

syg sume :)

Pokcik Blogger Baru said...

Assalamualaikum pembuka bicara, jawablah wahai si anak dara

Pokcik terharu, sebak baca entry ni.. pokcik ingat pokcik nk kawen dgn mak aje

Nota badan : pokciklah blogger baru yang kuat membuang angin di blog orang lain.. polo n dipolo

apik pehe said...

betol2..kalau boleh..setiap hari kena kal..hehee..

Adam Idris said...

Entry best !

Nens Collection said...

sooo sweetttt

lella lala walaa said...

betul3 .. dah susah sume, baru cri mak ayah .. nih laa manusia kan ..

hmm.. rndu mama .. HOHOO

Mohd Izzar said...

like...like..like..like

ShakRoil said...

i love my mom and my dad and adik bradik saya! SAYANG MEREKA!

nawal addina said...

nice :)

nie laa rialiti teen skg , famili tolak tepi

Miecyber said...

Maklah segalanyer....


Robot Orang Gaji

Youpie Eppy said...

family come 1st..! :)

Indah Mulya said...

mmg makan dalam..terbaiklah cundaa! loikee sgt! =]

aisya said...

kak daa, nak nangis dah ni.. rindu makkkk.. huhu. dah dekat setahun x balik..

alif haris said...

alif lebihkan semuanya pd ibu n ayah alif :)

Ibnushukran said...

betul tu.. family first... :)

Cik Teddy said...

yes,i agree with u!

ashafanie said...

sokong sangat

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

syurga di bawah telapak kaki ibu ..

khairiyah said...

duniadunia...

Gua Tertidur said...

kasihan..nasib baik gua anak yang baik!

ika said...

hope bnyk yg insaf bc entry cik cunndaa! ^_^

wan_cikgumuzik said...

no no no no... my mom is no1.. lalalalaa

Khairil said...

betul tu...masa suka tak ingat kat emak..bila susah saja baru cari dia...

Terbelog said...

agree..itu lah tabiat manusia

najihah sahami said...

hahaa..mish pape hal pun umi nom satu. kalau g shopping ngn dia pun, mesti beli gak barang untuk umi even inner shawl tu satu...^^

shiema sufian said...

agreee :)

shekyn chipsmore said...

rajin nya uat doodle...nice..dah penah baca ayat2 nie..hee:) klo ikutkan pnjang ag an/jenuh kak nak uat doodle lak t..hee:)

cunndaa said...

@shekyn chipsmore : ye ke syg, tapi ayat ni HAK CIPTA TERPELIHARA cunndaa ^^

FSchanteque-Blog Shop said...

cute giler blog!! nice...i follow u, u follow me too..kunjungan balas balik..maa'ssalamah:))

shekyn chipsmore said...

waahh tapi sma la nan vdeo yg ekin ada gak uh..hee:) tapi nice la!!suka doodle uh..ngee^^

cunndaa said...

@shekyn chipsmore : kebetulan la tu kot sbb tu la realiti zaman skrg ni, mmg shekyn x jumpa shout akak kan..lalallaaa...jap akak terjah blog ^^

mr.curly said...

wahhh..wa suke kate2 ni..hehe

raima said...

aloloh, very touchy =')

mak!! wo aii ni =D

saya_arief said...

sayangilah ibu anda.
:D

cekodok said...

btul3x...haqhaqhaq

abah khalisha said...

betulkah famili 1st??realitinya tk semua mcm tu kan..

uLan said...

betul thought cunnn nie... huhuhu kebanyakan org cmnie.. pasangan didahulukan,ibu ayah? belakang cerita.. bila susah baru nak cari

COCOmocho :) said...

comel cartoon nya .. haha , setakat nieh , sara memang lebihkan ibu sara dari seorang yng benama kekasih ;)

afiqah umairah said...

salam'alaik ukhti cundaa....
wah2.. mmg cun blog ni.. teruskan bertinta...

pOst ni sesngt bagus...
saya setuju sesngt...

betol2... kita sepatut dan sewajibnya menyayangi ibubapa kita kerana diorg lah yang bersusah payah membsrkan kita bukan pakwe or makwe yang belum tentu jodoh kita...

buat ape berpakwe n makwe kalau dosa yng kita kutip...=]
wallahu'alam...

salam ukhwah =]

Elie Lily said...

pergh! terbaekkk! :)

MissDza said...

sngt setuju.. sbb bila makwe or pakwe bila2 masa dia dah x hingin kat kita dia akan tgglkan kita... tapi ibu kita.. xkn pernah buang kita n sedia menyambut kita bila2 pun.. love ma~

caliph shuriken said...

terbaikk laa en3 ni ^^

irah-aku.ummi said...

manusia mudah alpa...
:)

http://blogakuummi.blogspot.com/

sop said...

Sentiasa sayangi keluarga :)

Syuxer said...

ni sebab ramai anak yang derhaka pada mak ayah..huhu mintak dijauhkan

~syue~ said...

mak abah tetap nombor satuuuuuuu ! :)

Yunn Sarah said...

harap sy ta trgolong dlm golongan tuh la gamak nye .. hurm

cthajar_pinkgurl said...

adeh terasa :'(


tapi mak abah tetap no one


lup2 you mum dad



hehehe

SyazwanSarawak said...

family first ^^


Entri Best= Aku Seorang Blogger

shairazi sharizan said...

tegamam sketika...

ini realiti masyrakat sekarang,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >