35

Tak Suka Menunggu..orang tunggu takpe... Keh.keh.keh..

Semua Orang Tak Suka menunggu kan...
Sape Cakap die suka menunggu...
Tak kiralah tunggu wife bersiap ke,
Tunggu gelpren lambat sampai ke..
Tunggu bulan jatuh ke riba ke..

Sape yang suka menunggu..
memang cunndaa tabik spring ahh kat die..
Cunndaa pun tak suka menunggu...
Sahkan tunggu boipren..
Tunggu turn kat bank, pejabat pos ke..mana2 jelah..
Nak-nak lagi yang kaunternya buka seketul dua je..
Mau kebatu punggung...
Uuhhh...Paling tak suka menunggu...

Cunndaa tabik Spring kat Encik B cunndaa sebab die berjaya tunggu cunndaa 3 jam...
Fulamakkkk...3 jam tuuu...
Cunndaa law tunggu die 3 minit pun, muncung leh ikat ngn riben dah..
Tapi stil control comeylah...kehkehkeh...

Alkisahnya,
kami janji nak makan sama kul 10.
Tup-tup kawan die datang mintak tolong guntingkan rambut..
2 kepala plak tu......
Takpe..cunndaa sabau sikit walhal dh mendidih..geram pun ade ^^
Kul 12 Baru Encik B text cunndaa ajak makan...
Punyala ala..ala..merajuk mintak dipujuk gituuu...Tapi perut lapar giler dah..
Puas die call dan msg, cunndaa jual minyak..tak angkat..padan muka...
Last-last sekali die call kawan baik Cunndaa merangkap jiran sebelah bilik Cunndaa masa tu..
Still Cunndaa tak turun padahal dah janji nak turun..
Cunndaa dera die..
Kesian die tunggu kat bawah hostel nak makan sama..
Pukul 3 baru Cunndaa turun...
Kejam Gilerrr Cunndaa.. Tapi die still tersenyum and say tengkiu sebab akhirnya Cunndaa turun jugak ^^


Pasnie takmo buat Encik B tunggu lama lagi...kesian wehhh...

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

35 Orang Komen:

schaze zainn said...

schaze pun tak suke tunggu org. haish
rase geram je..grrrr..

:D

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahhh,.sayang betol dia kat cunda tuh,.sggup tuggu smpai 3jam,.,.=)

laskar pelangi said...

memang tak suka menunggu orang. rasa nak baling kasut je kalau si dia tu baru datang lepas tunggu 1jam. hinggat kita ni guard ke nak main tunggu lelama. hik3=D


tp bab datang lambat tu ada la jugak. hek3x

Cik Mun said...

Amboi Kak Daa, buli boypren nampak. Haha

hanis hasnan said...

saya pun sama! org tggu saya tak pe..jgn saya tggu org.. adehh^^

AesyaZealous said...

cundaa..jgn berlaku kejam ye..hik3.. jom join giveaway :)

cunndaa said...

@Cik Mun : mumu....hahahhaaa..bukan selalu pun, sekali sekala je..kehkehkeh

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

kiranya balas dendamlah 3 jam tu ? eh ! untung la dia tunggu jugak ;)

kotak bulat said...

hehehe...sama.. tak suka menunggu.. kalau kena tunggu..muncung mula lah sedepa.. hahha

.izzatul.hazwani. said...

nasib baik dia suka menunggu . kalau sy dh lama blah . hahha

tikin said...

wah..lame tu encik b tgu cundaa..3 jam..hehe..untung cundaa dpt boyfie yg penyabar..hehe

Ihsan Arifin said...

bapak lame 3 jam~

Fay said...

setuju nauu la ngan entri ni.. hehehh

♥ Princess ♥ said...

suka pada org yg tepati masa..xsuka org lambat,,hehehe

fiQ'Ra Pancake said...

hehe, tak mau buat slalu cmtu erh :)

kpah k-poh said...

Belum kawen lagi..kan...Orang lelaki semuanya penyabar bila belum kawen...Sedangkan org perempuan akan banyak bersabar bila dah kawen...Hmmmm

hana nabihah said...

waaaa naseb baek dia tunggu..bertuahnya cunda dia penyabar :D

Siti Safiyyah said...

perghh kejam. hehe. harap2 nanti dah kawen pon dia still sanggup nak tunggu. ;)

Koding said...

Sekali-sekala bole la sabau...
Esok2 aku rasa akan ada bom meletup laaa...

zureen said...

zureen pun tak suka tunggu orang.. tapi kadang2 terrrrbuat orang tunggu kita pula sebab bersiap lama.. =.=''

IFA Athirah said...

yg peliknya kn,npe yg bukak 2 kaunter tu x bukak lg 1 kaunter..pjg kot org brbaris.penaat je tnguu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

amna said...

untung la orang yang suka menunggu tu. kalau ikhlas, mesti banyak ganjaran drpd Dia :')

p/s:menunggu kalau seminit dua takpe. kalau berminit-minit minit mula la~.~''

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..betul2..tak suke menunggu..tp klu org tunggu takpe..hehe..kejam.. :D

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

saya pown sama... geramm kadang merajuk sampai xcakap da..huhuu....
Tapi Shiety ngn boyfie ok... xmara ape..xlewat ape.. :)
Dan waiting for one of us is normal...sebab kami berdua student..kena faham sesame ..tambah2 lak dia fokus for thesis dia... dan Shiety lak ngn quiz ke ape... so patient is one habit for us.. :)

wunny said...

wahh!! snggup dye tunggu cundaa.. kite sme la.. tunggu 3 minit pn cnfrm bising sbb x suke nk tunggu lme2. HAAHA

LaDy_aFieFa said...

xsuka tgu jgk!! boringkan...huhu
incik b syg giler la tuh...sggup tgu hehe..

muz said...

sabar ko mr b, sabar tu separuh dari iman..

zures said...

jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama ia dikebas orang...(ibarat kata lagu ni wey....)

Odah + One = OdahOne said...

penungguan itu satu pnyeksaan...opss silap penantian itu satu penyeksaan...seksanya nak tunggu bjam2 mcm tunggu bas nak balik keje...hoho...

BERCINTA ITU MACAM ORANG TUNGGU BAS?

wadud@duad said...

hehehe time kasih untuk en3 romans.. :P
apesal wadud xdapat bukak SB? hum..

shalina samsudin said...

untunglah ade orang sayang ! :)
tapi kesian dia .hehee

muz said...

kalo aq jadi mr b, jadi hijau dah kot tunggu 3 jam tu... :)

SYARIFF HAIKAL said...

PENANTIAN SATU PENYIKSAAN..KAH.KAH..

Juaini Juliet Jamaludin said...

ish, sweet nya boyfriend cik cundaa :)

liyana shamsuddin said...

sweet la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >