7

BILA CUNNDAA PERGI DINNER

Semalam ada Dinner Kolej..
Sangat tidak best sebab  kawan2 cunndaa dah ramai habis study..
so, mood bergediks-gediks snap pic dah jadi slow..
walaupun slow, Cunndaa tetap nak jamu mata korang tuk tilik-tilik pic dinner semalam....
toing-toing-toing...


====
====
====
====
====
====
====
====
====
======
=====
====
===
==
=
Ni la sebahagian daripadanya..

wif my best friend forever..
Suzaini (klik jika ingin berkenalan) =)



Junior Kolej and Junior Fakulti
Sangat cute like korean.

Wif Adda yang sangat gorgeous..
i loiiikeee seluar beliau.


yang nie pic edit...yang lain tak edit...=)









Make Up by : Faizal Debot merangkap my classmate.
Sesape yang inginkan sentuhan daripada beliau, boleh klik link tersebut.

Itu sahaja...

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

7 Orang Komen:

**Sy!eRA_N** said...

cun sgttttt....

zie said...

wahhhh..comel2..bestnya dia gi dinner..zie dinner kat umah je la tiap2 hari..hahaha

cunndaa said...

@**Sy!eRA_N**tengs syiera

cunndaa said...

@ziexbest sangat pun.. dinner kat umah sendri lagi best sbb pakaian best, tak perlu ikut tema...hikhikhik

Opah Kentang said...

wahhhh..bestnyer ade dinner collage.
Opah tak pernah ade pun. huk2 :(

cunndaa said...

@Opah Kentanghehheee..besla jugak..

Tasha said...

jangok kak daaa......
berseri2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >