17

Hah...? Kena Kawen Ngan Anak Pakcik Mahmood...BIAR BETUL !!

Salam, 

Alahai anak Pakcik Mahmood, nak ngorat sikit....*sambil kenyit2 mata* 
Kenapa kena kawen ngn anak Pakcik Mahmood plak??
Mana boleh...
Ngah syok2 bercintan cintun ngan Anak Arwah Pakcik Zahar, tetiba suh kawen dengan anak orang lain..
haissssyyy...
Lari Umah Kang law cam gini gayanye....

Orang kate, Law nak ade mood, kena kawen ngn Anak Mahmood..
Betul ke macam tu...?
Sape-sape yang berBINTI or BIN Mahmood, setuju ke ngan statmen tu???
Namun,(mcm karangan UPSR la pulak) Anak Pakcik Zahar tetap menjadi PUJAANNN hatiku..winkWINKwink

Sebenarnya, Cunndaa tak de MOOD nak berblog 2,3 hari nie..memandangkan busy mengalahkan perdana menteri..Mood pulak jatuh merudum..
Tapi, kepada sape2 yang singgah blog cunndaa, nnt Cunndaa akan terjah balik blog korang okes dalim-dalim..

Hahhahhahaaa....
Banyak maen betuiii cunndaa nie,
Sebenarnya, juz mau habaq, sehari empat belas ni,
Cunndaa memang sibuk lah, Kalah artis pengambaran kat lokasi
Saja membusykan diri yang konon2 tak busy nie..
Ade je nak program setiap hari..

Skrg dah final year, dah nak exam pun..
So, manfaatkan masa yang ade dengan kawan-kawan seperjuangan..


Malam ni ade dinner ngan Classmate tercinta..
Asik makan..makan..makan..je kejenya kan..
tapi, besaunye tidak..
Makan je banyak..

Lebiu Anak Pakcik Zahar
Sekian,   


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

17 Orang Komen:

pwincess Lov3y dOv3y said...

good luck yaa..

Abang Stalker said...

ank pkcik zahar abg knl..tp ank pkcik mahmood..siapakah~

Abang Stalker said...

lg skli..siapakahh~

cunndaa said...

@Abang Stalkerhahahahhaaa...anak pakcik mahmood, jiran blkg umah abg...x ingat?? x ingat??

Abang Stalker said...

owh..yg ske ggt kuku tu kn?eish..teruk la..reject2.kang klu kwin dgn cunndaa dia duk ggt kuku cunndaa plk. :D prefer ank pkcik zahar. :)

cunndaa said...

@Abang Stalkerhahahaa...mengade2 je abg nie..bukan yg tu lah...yang tu abg punya....ni yang sorang lagi..yg macam fahrin Ahmad tu..... haiiissh..abg nie...semenjak demam nie, dh slow lupe dh ye..hahhaha

cik nurussalwa said...

comel je..

cunndaa said...

@cik nurussalwahehee..tenkiu mannaSalwa

zie said...

how come u! ingatkan sape la ank p.cik mahmood tu.. ^^

Abang Stalker said...

eh yela,sejak dmm kura2 ni kn abg x brp nk ingt.Mn la nk thu ank pkcik mahmood tu..psl jiran blkg uma abg nm mahmood jgk.tp ank dia ske ggt kuku.kuang3..klu ank dia prmpn blh jgk abg kwin dgn dia.ye la nti senang,xpyh ssh2 potong kuku.hulur jari je,"yang..tlg potong kuku abg".dgn pntas dia ggt.hahaha :P

Cik Nin said...

ok la tu mkn x bsr2. best ape... jgn jd mcm cik nin ni. asal mkn jek mengembang, asal mengembang jek mkn...kih3...

cunndaa said...

@Cik Nintak mengembang pun ciknin..oke..maintain cunn je kak daa tengok...

cunndaa said...

@Abang Stalkerwaka waka eh.eh...
nakal la abg nie..hahahaa..tu la, sape suh g main2 kura2..kan dah berjangkit dah...demam kura2...
cpt sembuh ye...suh kak zira bwk abg g klinik.

cunndaa said...

@zieanak pakcik mahmood.. =) hahhahaaa

aleen aiden said...

hahah.yg last skali 2 suweet! ^_*

cunndaa said...

@aleen aidenowh..tenkiu dear

Opah Kentang said...

same la opah pun bz..
gudluck tuk kamu jugak ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >