20

TOP 10 CONTEST GAYA DAN FESYEN

Salam,
CONTEST SUDAH TAMAT...

Tenkiu kepada semua yang turut serta dalam contest GAYA DAN FESYEN by Cunndaa nie dan tak lupa juga kepada semua yang memberi sokongan moral dan galakan...
LUV U DALIM-DALIM sekelian..

Agak pening jugak kepala untuk memilih top10 nie sbb semua peserta comel-comel, ensem-ensem dan bergaya...

*Sungguh skema setiap bait-bait kata diatas*
Cunndaa sendiri tidak pasti kenapa hari ni cunndaa begitu nampak skema....kehkehkeh..
Oppsss...skema lagi..

Eh..eh..lupa nak gitau u all...Malam ni Cunndaa ade lagi dinner MAG iaitu "Majlis Anugerah Graduan"for student Fakulti Pendidikan...
Sedih sekejap ye Tuan Puan....
4 tahun bertapak di UKM, dah nak abis upenya Cunndaa belajar..
Tapi malam ni Cunndaa tak bergaya dan tak berfesyen pun..
Pakai baju yang dah lapuk je..

Haisshhh...panjang betui iklan kat atas....
Jum kite tengok siapa topTENkiu yang tercalon...




 


 





Yeayy...gambar saya ade...yeay...!! tepuk tangan tuk diri sendiri...=)

Mintak maaf abangABANG kacak dan adikKAKAK yang kiut miut sekelian, Cunndaa tak link kan picture korang semua...tunggguuuuuuuuuuu pemenangnya baru akan di link kan...

Abang-abang kacak dan adik kakak yang manis sekelian, TAHNIAH cunndaa ucapkan kepada anda semua sebab tersenarai dalam top10.. 
Bukan senang taw nak masuk top10 Cunndaa nie...
hanya yang join contest ni dan yang terpilih je boleh masuk top10 nie..Kalau anda tak join, Sila jangan bersedih jika anda tidak tersenarai okess dalim-dalim...muahhaaaa...

PEMENANG BAGI CONTEST NI AKAN DI UMUMKAN KEMUDIAN..
MENGIKUT UNDANG-UNDANG YANG TERMAKTUB DALAM SYARAT-SYARAT. CONTEST NI HANYA MENCARI :

SEORANG PEMENANG KATEGORI PEREMPUAN
SEORANG PEMENANG KATEGORI LELAKI

Sila mendebarkan diri anda....*ayat takleh blaahhh*.....toingtoingtoing...

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

20 Orang Komen:

NeenaAnuar said...

TQ coz listed me in da top 10!
Btw, congrats + good luck to da rest! ;)

Abang Stalker said...

thanks NeenaAnuar,same goes 2 u!gud luck ;)

yeay!pic abg ada.. :D mata x blh blah.hm..thanks cunndaa.mst kesian je tu..psl tu duk hujung2 tangga.ckit lg trkucil.pape pun syukur..top 10 pun da ckup. :)

cunndaa said...

@Abang StalkerABG, pic abg kat bawah tu sbb saiz pic abg je lebar taw..org lain sume tegak..so, sbb tu pic abg cunndaa letak kat bawah...
ade ke kate mcm tu..tampo laju2 kang...hahhahahaaa

InaAchik said...

oh... saingan yg sgt ketat...
semuanya stylo mylo!
terus pendam nak dpt adiah dr cunndaa... :)

Abang Stalker said...

dr td nk tampo abg..hbs brcalar la pipi abg yg gebu2 apam ni. :( x kesian ke kt abg stalker yg kacak dan boroi ni.. :P

cunndaa said...

@InaAchikgud luck to all of u..

cunndaa said...

@Abang Stalkerhahahhaaaa.....tang boroi tu kesian laa....hikhikhik

zOeY zAu YaH said...

style lah peserta lain..wuwuwuwu haha..
tq tau awk..happy sgt..! klik sini zoey zau yah ska ska hati/mekap sampai lagi+tercalon top 10 contest gaya dan fesyen

Mohd Khairi Khadzir said...

HAHA.. MERIAHHH!!! HUHU,..,THANKS CHUNDAA!!! (^__________^)

cikanna said...

tahniah top10

.:|kamaryeah|:. said...

mmg cantek2 semua~

zie said...

minat pic ke 4 & 7 tu..comeyy!

Why Farouk said...

hehehe.. thanx cundaaa!
btw,2 be in the top 10 is already soooo cool 2 me..
gdluck 2 everyone!
u ollz mmg superb! :)

Arol Mubin said...

Wah! Vogue habis Top 10 nie. Dah boleh jadi model busana. :)

mesmerising_wan said...

wa!! khairi n lynda my friend! hehee,,

Amirrah Zawani said...

gud luck utk semua.. cantik2 belaka :D

Gadish Lollipop said...

hmmm . farah tak dek dlm top 10 . sedih . tak mo join contest dah pas ni :(

Tasha said...

wah.....hebat kak da~

alisya said...

Wahh pic yg 1st sekali saya punye tercalon la..hehe thnx cunda^_^

Firdaus Kasim said...

yey.. sy x de.. huhu..


Entri Panas! Pakej Lengkap Nuffnang :
Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 1)

Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian Akhir)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >