10

CONTEST NATURAL BEAUTY~ABG STALKER

Salam..
Cunndaa di invite oleh Abg Stalker untuk join contest Natural beauty beliau. 
Kepada sesape yang ingin join, sila KLIK BANNER dibawah..


Cunndaa dengan rasa shy-shy cat nye, nak tunjuk kat korang-korang sume muka cunndaa yang natural beauty ugly nie...
Malu aihhhh..... sila buka mata luas2 tutup mata time tilik picture cunndaa ni okes dalim-dalim..
JENG..JENG...JENG...

pemenangnya adalah....

Eh, tersalah la pulakksss...

Picture nye adalah...
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=======
======
=====
====
===
==
=
picture time muda remaja...
sekarang bukan bermakna tua beranak dua...kihkihkih....
Picture yang natural tanpa make-up, lips, eye liner and kening yang asli...
kalau ade nampak seketul or 2, 3 ketul jerawat, diam2 sudaaa.... =) 


Tag: CWL & Farah

P/s: comey banner...macam header...sape yang design sampai nampak comey tuu....kehkehkeh

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

10 Orang Komen:

AmyZa'aba said...

mmg nmpk natural.,
huh..,

cunndaa said...

@AmyZa'abatq..tq

Abang Stalker said...

perghh..natural gle..nmpk da jerawat gatal dia.haha..thanks cunnda join contest abg.gud luck ye ;)

p/s: header tu cute mcm org yg tlg design kn tuk abg tu..x knl ke?si cunn...daa...tu le. :D

cunndaa said...

@Abang Stalkerape ah abg nie..kan cunndaa dh cakap td, suh diam2 sudaa kalau nmpak miss J kat pp tu...ahakss...

Gadish Lollipop said...

nnti farah join yaw :)

zie said...

gud luck ek!

cunndaa said...

@Gadish Lollipopok farah...

cunndaa said...

@zietq zie

CWL wanie LovelA said...

sayang kakak cunda mst menang hehe

Cik Misi said...

tumpang lalu..hehe
jom join GA Gerobok KecilKu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >