10

Header Utk MAMA WANIE

Salam to all of u..
Dalam sedar tak sedar..
Follower Cunndaa sudah berangka 7++
Tak der la setanding blogger2 otai yang lain kan..
Bukan saje mau menghebohkan Follower dah berangka 7
Tapi Cunndaa ade seprais untuk mamawanie


Tak lupa juga, Tengs to all of u yang sudi singgah, komen, dan follow blog cunndaa yang ala-ala tak cunn nie..
kalau tak nak komen, sudi senyum pun tak pe dah masa datang blog nie.. =)
Senyum sikit abangABANGensem, kakakKAKAKmanis sekelian.


Mama Wanie terpilih untuk difemeskan di blog cunndaa sebab beliau adalah follower Cunndaa yang ke 777
(wah...sangat skema ayat di atas)......fuhhhh..abaikan ayat tersebut.

Tak percaya...?
Ini bukan produk bio aura, minyak kelapa dara...(sila nyanyi versi sendiri 3kali)
bukan juga produk kacip fatimah..
Ini adalah bukti...
fulamak, siap bagi bukti lagi....cececeeeehh...

Dah percaya...?
owh, terima kasih cinta...
Sebab korang dah percaya, 
So, cunndaa create kan header tuk Mama Wanie nie..
header ni simple je..
Sebab cunndaa tahu, mama wanie seorang yang simple but nice..
tak gitu mama??
hehhehee...
(ayat bodek)
sebenarnye Cunndaa tak de idea nk create kan header last2 minute ni..
so, ni jelah hasilnya yang termampu cunndaa bagi kat mama wanie.
TengS taw sudi follow cunndaa..


Kalau berkenan, boleh la letak header ni kat blog mama yer..
Kalau tak berkenan, sila print besau2 letak kat depan pintu bilik gurl n boy yg sangat manis nie..
kasi diorang tengok...
hehehehheheee

Sekian,

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

10 Orang Komen:

mama wanie said...

ee ehhh tq.......

dapat header baru.......
tak sangka plak xpdc menfollow hr ni bkn stakat dapat kawan...dapat uv...tetiba dapat hadiah lak...

makasih cunndaa

alternate_2311 said...

ke 783 pun jadi la...
http://blacktorento.blogspot.com/.. singgah la blog ni yer..

DaYiNi said...

w0ww !
best nye dpt header !!
kal0 lmbt sket follow akq kann best !
hee~
congrate da 7++ follower kaq ! :)

cunndaa said...

@mama wanie,alternate, dayini =) tengs tuk semua yg singgah kat blog cunndaa nie

Nora Shahaira said...

opocot!! terkojut cundaa berwajah baru..hehe

dah 7++ dah..ish..ramai pemint tu..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

buatkan untuk nana leh?? heheheh

cunndaa said...

@Nora Shahairahakhakhak...nasib akak terkejut sikit je kan...berwajah baru xde lah kak..saje tampal2 tepung kat muka jadilah mcm tepung gomak nie...hheheee

cunndaa said...

@NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..header akak nana dah cantik dah...hehehee...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

akak nana?? nana ni lagi tua dr cunnda ker?? heheh..ala,,,,nak hadiah header dr u gak..nak!!! nak!! nak!!!

cunndaa said...

@NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..oppsss adik nana yang manis... nak hadiah header kena jadi follower bertuah la...hehehee....=)
nnti cunndaa free, cunndaa createkan ok..tp cunndaa tak kreatif nak design kan header tuk nana...have no idea..nnt nana gtaw design nya.. InsyaALLAH, i'll try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >