4

ThankS a Lot To Eryn

Eryn yang chumel lagi kiut...
Entry ni Khas untuk Eryn 
Thanks a Lot bagi award yang special tu kat akak...
Akak baru berkesempatan untuk menjenguk blog Eryn yang yaa auww auww suwitt tu....
bila akak upload award ni baru akak perasan, ade nama CUNNDAA kat award ni..
ouh..ouh...ouh... terharu sambil tergaru sayangku.

Tapi akak confuse sikit ni,
nak tahu kenapa akak confuse...
sebabnye bila Eryn tinggalkan jejak kat shoutmix akak,
bila akak nak jejak Eryn balik,
die jadi macam nie...
sat no, akak tunjuk..
Adik sayang.....
bila akak klik link tu, macam tu la keluar nye..
sebab tu akak lambat balas jejak adik..
ponaaat akak cari URL adik tau..
last2, jumpa gak dan dapatlah menjejak adik...
heheheee..

Dekat shoutmix akak ni, bukan maen banyak lagi adik tinggal jejak..
tapi sayangnye, semua nya tak dapat dik...
So, adik kena betulkan balik LINK adik tu b4 adik tinggalkan jejak..
tak kira tinggalkan jejak kat blog akak ataupun mana2 blog cunn yang lain.
Kesian diorang, tak dapat nk menjejak adik balik...

Fuh...manyaknye shayer bercakap ini malam..
oke-oke..sudah bosan ea??
ke masih mau saya bebel??
tau mau cakap manyak, noktah disitu..
babai.

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

4 Orang Komen:

eryn said...

award biase2 je laaa kaka oi (:

haha , thenxie menegur . tak perasan ^^

url tu salah maybe sbb mate dah mengantok kan ,
jadi byk la type huruf ' H ' tu . huaaahuaaa .

n sbnrnya , mase tu bukan nak tinggal kan jejak byk2 kali , tapi bile dekk tekan enter . dia x keluar , so adekk tekan la dua kali lagik .

HAHA , maaf ya sis =.=
thanks again . wee ~

oohh ohhh , saia pun dah comment panjang2 nieyh XP

cunndaa said...

heheheee....
okes dear...

Nora Shahaira said...

hehe..kisah tragis nak amik award ni..penat la akak cari gabo nak masuk contest..nampak benor akak tak de gabo ala-ala model gitu..

Nadhirah-chan said...

haha tahniah ehh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >