8

Eh, Sayer Ker..?

Salam to all of u...
Minggu ni minggu paling penat di dunia..
Program baru je habis petang tadi dengan jayanya, ALHAMDULILLAH..
syukur sangat2 sebab memang tak dijangka program untuk final year berjalan dengan lancar petang td.

Dalam sibuk, dalam kalut, dalam poning, dalam penat...
Cunndaa tetap nak kasi korang2 semua jeles dengan cunndaa..
Sebabnye.....
Rezeki Cunndaa murah bulan nie...
Asyik dapat buah tangan drp kawan2 blog je sekarang...
Nasib tak dapat buah kaki ke, buah siku ker....
Opppsss...sape yang berani-berani cakap buah dada tu....
cunndaa tampo kang...kang... =)


Jum sekodeng ape yang cunndaa dapat pulak kali ni...

====
====
====
====
====
====
====
======
====
==
=
haaa...ni la die cunndaa maksudkan 
pada 7mac lagi cunndaa dapat...
sori sayangku zie...
sebab baru berkesempatan buat entry special tuk zie..
entry je la yang special, 
bihun sup special tu, utang zie kat 'haida'

Comel tak...?
comel kan...?
baik korang cakap comey....
law x cakap comey....merajuk zie ni...
law korang cakap comey...untung-untung korang dapat header free nanti...hehehee
cepat p bodek zie, mintak header free..
die very creatif utk design header..
tak caye, korang p jenguk blog die...

Nama die pun Unik kan..
nama korang unik tak?
law nama korang unik, 
korang boleh join contest yang dianjurkan oleh beliau
plisss...sila gegarkan contest beliau
nanti dapat hadiah cun-cun woooo...
se cun, cunndaa...eh, salah la pulakkk..
se cun tuan blog secebis bingkisan..

Thanks to zie sebab bagi header free...muahmuahmuah...

Sekian,



Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

8 Orang Komen:

pwincess Lov3y dOv3y said...

nak gak.
nak gak.
ngeee..
:)

cunndaa said...

@pwincess Lov3y dOv3ykalau nak, sila mintak ngn tuan yang bagi kat cunndaa tu....kehkehkeh...mintak kasi die buat header cun2...

zie said...

adeh lepas loading 100 kali baru sampai kat page ni..hahaha ni sumer berukband zie pnya psl..wahhhh..masih mau bihun sup ke?? mintak incik azareey a.k.a amat blanja ek.. uiksss baru perasan nama penuh dia letak ek..btw thanks ek wat entry tuk zie & promote contest zie tu..
"wo ai ni haida xiaojie" ngeh..ngeh..ngeh..

Ifti Larina said...

cundaa header tu :)

cunndaa said...

@ziehehehee...alang2 buat n3 kat zie, letak la terus nama penuh smbil pomot contest tu...
hukhukhuk...nanti nak suh encik amat belanja kite berdua lah law g2....hehheee

zie said...

@cunndaa haaa...boleh2. kalu incik amat blanja minta secret resipi la. ahaks!

cunndaa said...

@zieboleh je...bw encik zafar sekali yer..hehehee

zie said...

hahahaha..boleh je klu dia free...tp korang blanja kitaorg ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >