18

Entry TakDE Tajuk...Kehkehkeh

Salam,
Jum kite bersenda gurau sat dan senyum sejenak....
Kat Bawah ni Cunndaa ade share, nanti dalim-dalim semua buat essay pendek ye....
Kite TENGOK  ayat sape yang mengancam....kehkehkeh


i) PILIH BULAN KELAHIRAN ANDA:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) PILIH NOMBOR BESDAY anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) PILIH WARNA BAJU YANG ANDA PAKAI SEKARANG:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

Okey...dah siap...sila bagi jawapan anda....tak maen tipu-tipu yer....kehkehkeh

Jum Share jawapan anda...
Sumber : FESBUK CUNNDAA
Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

18 Orang Komen:

Wani said...

aku gigit orang gila sebab aku perasan cantik .
haha , sumpah kelakar !

uwmaisarah said...

aku lambai dekat liverpool sebab aku perasan cantik! wow! ekeke :D

ayat cunda plak?

aisya said...

aku lambai dekat boyfriend aku sebab aku fikir aku hebat??

ahaha!

fuuyooh said...

Aku muntah depan raja lawak/akademi fantasia sebab aku tak tahan. keh keh keh.. har har har..

yarn liyarnalin said...

aku peluk polis sbb aku baru putus cinta. huahuahuhauhauhua (: dh main ari tu benda nie tat blog membe .

Opah Kentang said...

aku pergi dating dengan gangster sebab aku tak tahan..


awahahahahaha :P

gelak guling2 baca ini

Amoi said...

Aku Muntah Depan Mak Aku Sebab Putus Cinta.

eh best lah game ni :D


p/s: jom tengok cool design rak buku kat blog ai :D

zie said...

aku terhantuk semut sebab suka hati aku la...hahaha
mcm ne nak hantuk semut?? fikir jap...

cik fza said...

dh penah but tp nak buat lg.

AKU PERGI DATING DENGAN SPONGEBOB SEBAB MAK AKU SURUH :p

aNiM said...

aku terlanggar taik kucen sebab aku perasan cantik..kuikuikui

tikin said...

aku pergi dating dgn kwn aku sbb ak ske single..yeah..like la jwpn nih..huhu^^,

Abang Stalker said...

aku lambai dekat polis sbb aku x tahan!hahaha..myb sbb polis tu prmpn,pastu pki uniform jns skirt tu.kui3 :P

rina mohamed said...

Aku belasah siti nurhaliza sebab aku cemburu !

HAHAHA :D

YAYA AZURA said...

Aku gigit liverpool sebab mak aku suruh ... erkk grrr ...hahah

salam kenal dari ibu wafiq... follow sini ..
jom singgah blog...

Eza Zularyeza said...

aku dating dengan komputer aku sebab aku perasan cantik

CIK TOM said...

aku jerit kat siti nurhaliza sebab aku suka single...

hahaha...memang kelakar..

elnino moona said...

aku jerit dekat taylor swift sebab aku baru putus cinta..

wakakakakak!~.. lucu

nadya chew said...

aku pergi dating dgn taylor awift sb aku da xtahan..
wahahaha:)
mcm lesbian lak aku neh kuar dating ngn pompuan sb xtahan..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >