10

KeeeBETUL ? atau KEBETULAN ?

Salam, 

BAB 1
Cunndaa rase nak lempang pipi orang je...ade bran?? 
Kalau awak tak berani, cunndaa tak berani kuasa dua...lagilah tak berani..
Tapi kalau Cunndaa tukar ayat sat boleh??
sat naa...
"Cunndaa rase nak kiss pipi orang je...." 
Amboi...panjang beratur ye...laju je...kehkehkeh...
oke, sila amek nombor..sila..sila....

Nak marah ke nak ketawa..?
Nak lempang ke nak cubit...?
Nak nangis ke nak gelak...?
Nak bercinta ke nak berkawan je...
Ok, kome pikir ler sendiri yer...

Bila cunndaa BW siti situ sana sini..
Jumpa 1 blog ni..
GAYA PENULISAN DIA.....alamak...blog ai ke blog yuuu nie..
sat-sat, refresh....
eh, blog i dah nie...
Fulamak....die pakai macam ayat aku laa...
(dalam hati)

Baca lagi...
Eh, post lepas-lepas pun ada bau-bau ketiak jugak...
Kembar tak seiras ke ayat kite hah??
Aduiii...
Nak ketawa la pulak bila baca ayat sendiri kat blog orang..
Kehkehkeh...

Takpelah...
Ayat cunndaa tak bes pun...
mungkin die dah terikut-ikut la tu gamoknye...
Mungkin kebetulan..
JAP...
keBETUL or KeBETULan
ToingTOINGtoing...

P/s : Jadilah diri anda sendiri...
Penulisan anda adalah jiwa anda..
Kenapa mesti nak sama dengan orang lain
Sedangkan jiwa anda adalah diri anda..
Selamat Beramal.

Bab 2..
Ni header special untuk KAMI ZUZI SWEET CRAFT.. 
Hope Kak zila suka header nie...
Craft kat sebelah kanan tu adalah jahitan daripada kak zila sendiri...sangat suit...



Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

10 Orang Komen:

zie said...

sapekah??? adakah saya???

ohh ayu! said...

kesiannye.. mesti sedih tgk kite punye blog kene copy...

Nora Shahaira said...

yang pasti bukan akak ya..hahaha...
pasal akak nora pakai deodoran..xde bau ketiak..n akak nora tak de kembar..nak kata seiras ngan junda pun jauh punggung dari di panggang..hehe

Nora Shahaira said...

akak nak taip cunda, tertaip junda..nasib baik tak janda..sorry yek..jgn marah tAu..nanti ingat akak nak ejek2 plak..sumpah tak sengaja..

cunndaa said...

@Nora Shahaira hahahhaaa....kelakau la kak nora nie...so, upah die laksa penang semangkuk...huhuhuuu

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

kami zuzi ... said...

thanks cunndaa... ish2 sapo ler yang meniru tu ....

aNNa maRdHiaH said...

maybe akak ni idola die kowt . hehehe ...
anna follow sini. follow anna ea kalau akak sudi la . hehe .. salam kenal .

cunndaa said...

@kami zuzi ... welkem kak...

cunndaa said...

@aNNa maRdHiaH tengs dear.nnt akak g buat bising2 kat blog anna...hehheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >