26

PLiss Plis Plisss..Kamu Jangan NAKAL

Salam,
Hai yuuu ols...
JANGAN NOTY-NOTY yer..takmo la nakal-nakal sayangku..


Kome ni nakal laaah...sakit urat saraf awok bila nengok kome cakap cam gitu..
Len Kali jangan la cakap gitu lagi yerr..
Nanti buah pinggang awok pulak boleh sakitnye..
Lepas ni, awok idok mau doh nengok kome-kome semua kater macam tuu..
Malu awok nie...Dah la blog awok ni waner PINK..


Tang ni yang cunndaa selalu tengok newB duk tulis-tulis time menyapa kat blog..
"FOLLOW BLOG SAYA" (gaya mcm jual ikan kat pasar je *meh bli ikan saya")
"AWAK, FOLLOW LA AWAK...FOLLOW LA SAYA AWAK..FOLLOW LA..( Haaa, yang ni belum ada, JANGAN KASI ADA YE...law ade kang, elok bagi penampo je...kehkehkeh)
" SINGGAH SINI, FOLLOW SAYA DAN SAYA FOLLOW BALIK "
heloow...heloow....sape awak...? cunndaa kenai ka?? kehkehkeh....


Kalau la awak-awak semua duk menyapa orang lagu tu....idok ler orang folo awok, singgah blog awok pun belum tentu lagi taw...
Tapi cunndaa singgah je..sapot member.member...


Guna la bahasa elok sikit sayang... 
ce puji..ce puji...bia kembang idung dan pipi tuan blog tuuu..
Bukan puji macam mana pun, menyapa la bia elok sikit law nak mintak orang follow pun...
Budi bahasa kan budaya kite...Katenyeee...
Ce guna perkataan yang sedap di dengau..
" NICE BLOG,DONE FOLLOW U..PLIS VISIT MY BLOG "
" FOLLOWED, JUM SINGGAH BLOG SAYA"
kan manis kalau macam tuu..
ni idoknye...maghi-maghi je, klik nuff saya, saya klik awak balik...amboi cantik bahasa..hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong...
Tu ayat contoh je tuu.....DIULANG ye..AYAT CONTOH...


Tuan blog pun, idok le bengap bebenor....faham ler tu maksud tersirat...
kretif jugak cam gitu yer..ade tersirat dan tersurat...kehkehkeh.
Boleh la cunndaa try jap ag ayat camtu...hehehee...


Lagi satu cunndaa nak TEKANGkanG ..
Oppsss...salah ayat,MAAP..MAAP..MAAP...tak senonoh tui cunndaa nie.. 
bukan ape, besfren cunndaa orang teganu kite...so, cunndaa terbawa-bawa dialek ganu..
Cunndaa ulang oke, 
Cunndaa nak tekankan kat sini, Jadilah follower yang ikhlas, blogger yang peramah, Jangan berblog untuk mencari follower semata-mata...betulkan niat anda...
NIAT TIDAK MENGHALALKAN CARA...


SAPE SETUJU, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYA....

YUuuu....SENYUM LA SIKIT....
KAN CUMEL TUU...
................................................................................................
TIME TO STUDY..
Cunndaa ade Exam 20hb April
Last Paper dah...
I'm 4th Year Student...
Yeahhhh...sat g horey..
Doakan Cunndaa berjaya..
Sekian, 


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

26 Orang Komen:

nelly said...

takkan nakal ~
=)

Wani said...

sutuju ~ haha

adwafarahin said...

adwa pon x suke bile ader kate2 begitu di chat box
konpem adwa x pegi
sbb adwa x ikhlas

haha kejam bukan??

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

mereka mungkin budak2 baru la tu..hehe

cunndaa said...

@nelly & wani kalau setuju, sila angkat tangan mcm SAYER...kehkehkeh

cunndaa said...

@adwafarahin: lebih kurang laa...adik beradik ngan kejam...heheee...tp x elok di dengau ayat2 macam tu kang...bikin panas derr...hehhee

nelly said...

dah angkat .nampak tak ? hehehe

cunndaa said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir maybe..sbb cunndaa pun tulis NewB..stand for new blogger...heehee

cunndaa said...

@nelly hehehe..nampak..nampak...sudah terang lagi bersuluh...kikiki

zOeY zAu YaH said...

g.luck on your exam...

nelly said...

haha ..
maceh2 ...^^

cunndaa said...

@zOeY zAu YaH tengs dear...

cunndaa said...

@nelly same2 akak nelly yang cunn

Abang Stalker said...

dtg la follow belog sy..dtg tau!wajib dtg!da dtg komen2 tau!pastu wajib klik iklan sy. :) jgn lpe ye.errr...rr...WTF-what the Fish -_-"

zie said...

wahhhh...sokong. siap angkat kaki lagi ni!!!!

cunndaa said...

@Abang Stalker gediksss giler jejaka jambu a.k.a abang boroi...kehkehkeh... law ade follower cam gitu kan bang...kena kasi hadiah tuu....follower bertuah...kehkehkeh

cunndaa said...

@zie : angkat kaki law pakai kain ke skirt ke, leklok sikit....bahaya tuuu...hehheee

aisya said...

setuju setuju setuju! hehe..

wah, exam 1 paper je ke? =)

zie said...

@cunndaa erkkk??? skirt i xpkai..kain batik lg xpndai pakai..hahahaha

Opah Kentang said...

gud luck! anyway. :)


Opah follow jenguk2 entry yang ade..hehehe..

Kalau ayat macam nie manis tak? :P

cunndaa said...

@aisya 1 paper je exam final nie..heheee...

cunndaa said...

@Opah Kentang tengkiu opah... hehehee..manis sgt2 la kalau ayat camtu..mcm nak bt menantu je...hehehe

Diyana said...

yeahh,ayat tu sgt annoying

setuju sambil angkat tangan,Haha

zOeY zAu YaH said...

blogger ni mcm2 tau..kdg2 kelakar hihi..

SyAE SyEa said...

nice belog..GL yee :)
ta nakal,p terjal..hehe ^^

fiezah91 said...

hahaha..setuju 200% ekekeke..sgt tak suka jumpa ayat macam tu, jadi buang butang follower.. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >