14

Kau Ingat Cantik Ke Tuuuu....?

Salam,

Yeayyy....mood hepy sebab cunndaa dah ade kawan baru..
Nama dia miss moshi-moshi..
Nak tahu ape tu moshi-moshi Cunndaa....?

Sape yang terasa dia SINGLE, boleh la add fesbuk moshi-moshi nie..
Die cute okes...

KAU INGAT CANTIK KE TUuuuu.....

Itulah ayat-ayat negatif bagi orang yang jeles kan...kan...kan...??

Hello...helloooo.....
Bia tak cantik dimata korangKORANG semua, but Moshi-moshi ni cunn melecun dimata cunndaa..

Perasan betui hang...


mestila kena cakap cantik, berpeluh ketiak createkan die, sesedap rasa secubit garam je cakap moshi-moshi ni tak cunn..

Cubit pipi kang.....
Hye..Nama saya Moshi-moshi...
Saya Single..
Kalau sape nak kenalan ngan saya, Sila la LIKE or ADD fesbuk saya..
Saya suka makan eskrim perisa YAM.
Kalau nak tahu detail lagi, PM saya yer..
..................................................
kwangKWANGkwang..
gediks la pulak moshi-moshi nie...


Saya dah ader BFF...
sat no moshi-moshi tayang..
Ni la kawan moshi-moshi..
Namanya CHIQUBIE..
Kami panggil die Qubie..
...................................................................................................................................
Cun kan kami...kehkehkeh
Sekian, 


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

14 Orang Komen:

KANTA MATA KELABU said...

cunndaa kena tag.. datang la... http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/contest-sehati-cwl-fara.html

Cik Nin said...

haha...cundaa...cundaa... :D

zie said...

comel2 mcm haida..hik3

Tasha said...

comelnya..... menatang ni.....

Abang Stalker said...

nk merisik moshi blh?alahai...berkenan la dihati. :D

Nora Shahaira said...

nak tengok moshi-moshi gak...tapi nape tak kuar2 gambar ni...

cunndaa said...

@Nora Shahairainternet slow kot akak..sbb tu tak kuar... =)

cunndaa said...

@Abang Stalker boleh2, abang bagi kat Jejaka Jambu....hahhaaa..takpun bg kat Abang Perut Boroi....kikiki

cunndaa said...

@Tasha, zie, cik nin tengkiu yer... muaahhh seketul sorang

♥sophie♥ said...

alooo,,comeynya! nk kwn nk kwn ! hihi

zOeY zAu YaH said...

comelnya..aiskrim perisa yam mmg sedap..!

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

cun sgt..tapi akwan cunnda yang lagi sorang tu, lagi cunnn..nama dia NANASAHIR...hehehe

~::KUYA HARIS::~ said...

comel katun tu ;)

susu said...

hi sy single...hahahaha,ak rindu ke blog mu..tu aku mai komeng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >