14

ANDA AMAT BERMAKNA

Salam,

Alhamdulillah..
Akhirnya follower Cunndaa sudah mencecah ke angka 1K, 
tengs kpd semua yang follow blog cunndaa.
Tanpa anda semua, blog ni tak akan meriah...
Tenkiu juga kpd Encik B krn sapot cunndaa dalam dunia blog nie..


Sekarang sudah minggu study weeks, study weeks adalah honeymoon weeks...yeke?? sapa cakap, meh habaq mai kat cunndaa nie....Cunndaa la yang cakap cam gitu...
Cunndaa boleh kira goyang kaki sikit final ni sbb paper cunndaa tak banyak..Cunndaa stat exam 20 April dan last exam 20 April...tak de gap LANGSUNG...kesian cunndaa kan??
Banyak la kesiannye.....Cunndaa juz ada 1 paper je sem ni untuk duduk termenung di meja exam...mak aihh..dahla pengawas exam ensem2, rugi betui no....

Berbalik kpd tajuk asal kite(mak aihh, macam present la pulak..) Cunndaa akan memberikan hadiah kepada follower bertuah Cunndaa..

Macam mana tu yer missCunndaa? boleh anda explen kan sikit??

Ok, macam ni ye adikAKAK abang2 ensem sekelian, 
Kepada Follower yang Nombornya CUN macam Cerita Cun skrg nie akan diberikan hadiah..
hadiahnye simple je iaitu HEADER BLOG sebagai penghargaan kepada anda..

Pada awal-awal dlu, cunndaa bagi Award kat Follower AIMI RAZMAN sebab ID follower nye kiut macam beliau jugak..


Sekali tu je Cunndaa bagi Award, lepas pada tu, Cunndaa terfikir nak createkan Header kat follower bertuah, kalau bagi header, diorang boleh guna untuk blog beliau...
So, Follower seterusnya FARHANA, Cunndaa kasi Header, takder la cunn mana pun sbb cunndaa tak pandai nak design, tapi Cunndaa akan rasa hepy sangat2 bila Follower tersebut pasang header tu menghiasi blog beliau.


Header kedua Cunndaa createkan untuk MAMA WANIE..Semua header untuk perempuan sebelum nie, Pastu ada kawan cunndaa mintak tolong centre kan header beliau, tapi disebabkan hari tu Cunndaa tak busy sangat, Cunndaa dengan ikhlas createkan Header untuk ABANG STALKER


Tengs kepada semua sebab pasang header yang Cunndaa createkan, Walau tak creatif macam orang lain, tapi cunndaa hepy bila diorang hepy dapat Header mengejut...
Tiba-tiba dapat hadiah, sape tak melatah kan...heheee...


"APA YANG KAMU BERI,KAMU AKAN DAPAT BALIK" setuju tak?? sape setuju, sila angkat tangan macam Usop Welca..winkWINKwink...
Alhamdulillah, akhirnya Cunndaa dapat hadiah daripada Miss ROZIE yang cun melecun nie..
tengs again dear..
Header yang dia bagi ade kat sidebar Cunndaa tu..sila skodeng disitu..hehee..


Disebabkan Cunndaa free sekarang ni, Cunndaa nak bagi hadiah utk follower BERNOMBOR bertuah dimata cunndaa...nombor yang kiut,cun dan sedap mata memandang..=)
Cunndaa akan createkan header untuk beliau...


Follower yang dimaksudkan mestilah selepas daripada angka 1039.
OFFER sehingga 12April.

Sekian, 


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

14 Orang Komen:

zie said...

alaaaaaaaa....kalau mcm 2 xdpt la. sbb da lame follow. leh x nk unfollow pas 2 follow balik?? hehehee boleh la ek..( merayu sambil mengesat air hingus yang meleleh) hahahahaha...

cunndaa said...

@zie Mak aihh...nasib baik hingus tu sempat lap, law tak kesian MR Zafar nnt law tgk ade hinguss....kikikiki...

Sungguh kejam la dear law unfollow n den follow balik...ngehNGEHngeh

tikin said...

waaa...beznye law dpt jd follower btuah tuh...hihi
bek ati la cunndaa ni[^^,] huhuhu

Nora Shahaira said...

ish..ish..begitu menghargai..baik lah cundaa ni..

CIK TOM said...

tahniah follower dah capai 1k...satu pencapaian yg bagus..

zie said...

@cunndaa hahaha..encik zafar kena terima la. kata sayang kan.. <3

Abang Stalker said...

abg bkn follower bertuah pun dpt! jgn jeles ye adik2..:D hehe..thanks cunndaa..header tu mmg selamanya kot abg pki.selagi x de kepakaran nk create sdri.haha

cunndaa said...

@tikinmn taw kot2 nnt TIKIN terpilih....hihihihi

cunndaa said...

@Nora Shahaira &cik Tom tengs yer...tanpa anda semua,x meriah l jugak dunia blogger nie.

cunndaa said...

@ziedats rite dear...kena terima seadanya...

cunndaa said...

@Abang Stalkerwelcame...welcame..welCOMEY abg stalker

Cik Yana said...

Congrats dah 1k :)

Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

ala...ngelat la..nana dr dulu mintak..tak dapat2 pun..majuk rr mcm nie...nak nangis nie....nana da la tak pandai nak buat header....huahauhauahhaurrurr

cunndaa said...

@NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. hehehee...nnt cunndaa bt kan tuk nana sekali ye..insyaALLAH kalau cunndaa free

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >