18

Hati Ini Sayu... Sedih

Waktu terasa semakin berlalu 
Tinggalkan cerita tentang kita 
Akan tiada lagi kini tawamu 
Tuk hapuskan semua sepi di hati 

Teringat di saat kita tertawa bersama 
Ceritakan semua tentang kita 

Ada cerita tentang aku dan dia 
Dan kita bersama saat dulu kala 
Ada cerita tentang masa yang indah 
Saat kita berduka saat kita tertawa

Hati terasa sayu dan sedih bila wujudnya perpisahan...Semua orang pernah alami dan merasainya..
Berpisah kita hanya untuk sementara, Namun persahabatan kita akan terjalin buat selamanya.

4 Tahun kita bergelak ketawa
4 Tahun kita berkongsi segalanya
4 Tahun kita belajar bersama
Banyak manisnya, pahitnya kita telan bersama..

Bila detik perpisahan menghampiri,
Sedih dan Sayu rasa hati,
Tapi jangan disesali,
Kerana persahabatan kita tetap mewangi..

Terima Kasih kepada semua sahabat.
Engkaulah penyeri dikala berduka,
Engkaulah permaisuri dikala kita ceria..

Sahabat susah ditukar ganti
Kerana nilai sahabat dijulang tinggi.

Dah habis belajar ni, tak semestinya persahabatan kite bernokhtah disini..
Mana tahu kot2 kita dapat posting sekolah yang same nanti...
Segala kenangan indah bersama tetap mekar dihati.

Untuk Amy, Dayah, Anna, Suer dan Ustaz Amin..kau istimewa dalam sejuta..
Untuk Azareey : Engkaulah Sahabat, engkaulah Cinta Sejati..

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

18 Orang Komen:

Anisa Hang Tuah said...

peterpan
:)

cunndaa said...

@Anisa Hang Tuah Oyeahhh...tepat sekali...

sweet stalker said...

sedih kan bila nak berpisah.. huu

cunndaa said...

@sweet stalkerfuh.....sangat terasa sedihnya..entahkan bila plak akan berjumpa..

tikin said...

touching maching en3 akak cundaa kli ni..:)

cunndaa said...

@tikinT__________T

AmyZa'aba said...

hahaha..,best lah ayat2 dier.,nak copy boleyh.,??hahahaha..,

syana mizwateva said...

ala akak...jgn tacing mlm2 ni...:)
jgn cdey2 aw akak...

zezolla_atin said...

dun be sad..i follow =))

cunndaa said...

@Amy zaaba nak kopi ayat2 cunndaa boleh je...tapi nak paste tang mana? kehkehkehkeh

cunndaa said...

@syana & atin tengs dear...

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

like this

Abang Stalker said...

menyentuh hati.... :( sgt2 terasa..

k h a i r i y a h said...

sabar je lahh.. (:

taliff said...

Yeah...Sahabat memang Penting di mana-mana pun...dalam dunia reality atau fantasi..penting!!!

Peace!!

Singgah Dari :I Think OF

cunndaa said...

yupsss....sahabat terlalu tinggi nilainye...
sahabat suka duka susah dicari...

HajarRasdi [BdkKck] said...

alaaaa.. sayu saja entri nie..
sahabat sangat penting dlm kehidupan seharian kita kn..

cunndaa said...

@HajarRasdi [BdkKck] yupss...setuju sgt2.... hehehee...n3 ni saat nk berpisah ngn kwn2 time study kat UKM..tu yg sedih n sayu je hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >