19

ENTRY TERAKHIR..... CERITA CUNNDAA

Salam to all readers.


Sob..Sob..Sob...sambil kesat air mata..
Ni adalah entry terakhir cunndaa...
Sedih untuk meninggalkan dunia blog ni..
Tapi Apakan daya..
Cunndaa mesti tinggalkan jugak demi cita-cita
Demi Exam yang akan menjelma..
Mood sedih buat seketika
Jum kite kembali ke mood gediks pulak..


Kehkehkeh...pembukaan untuk entry gediks versi sopan..
Malu-malu meow sikit...
Korang semua janganlah cepat sangat tepuk tangan..
dan Hentak Kaki..
Belum habis cite lagi la der..
Asal tulis je entry terakhir, korang tepuk tangan...
Dah bosan bebenor ke melawat ke sini...
Kehkehkeh...
Idok le lagu tuuu ye..

Sebenor-benornye..Ni entry terakhir Cunndaa sebelum 20hb..
Sebab Cunndaa final exam pada Hari Rabu.
Habis je exam...Cunndaa serbu la blog nie balik..
Mana-mana blog yang cunndaa tak sempat nk balas jejak tuuu...
Tunngggguuuu.....nnt cunndaa akan g terjah blog dalim-dalim semua..

Sebut je Exam... Ngadap buku memang no.1
Ngadap Muka Buku (fesbuk)..
Kalau bukan time nak exam, tak denye cunndaa duk ngadap fesbuk tu sangat...
Alahai....kenapa la camnie..
Ni kes banyak nota-nota yang kawan share kat fesbuk..
tu la die kegunaan IT dihujung jari ni..
Mudah, cepat dan selamat...


Untuk kawan-kawan yang bakal, tengah or  sedang duduki exam, 
Gud Luck Semua...

Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

19 Orang Komen:

Belog MTT said...

jangan sedih..nty dh abes exam activekn blk dunie blogging kamo..chill keyh ! ;) nyway goodluck for ur exam ! :)

Cik Aish said...

gud luck cundaa! hehe

tqahmisdar said...

gudluck cundaa =)

cunndaa said...

@Belog MTT & Cik Aish heheee....tengs dear...

cik diba said...

all da best cundaaaa

Nurul syahirah (-_-) said...

hehehe... ok... all the best for you final exam....

adwafarahin said...

hehehe da agak da...gud luck akak! :)

zie said...

Gud Luck mek...study rajin2 sikit ^^

tikin said...

gud Luck cundaa ^^,

nureenina said...

gudluck exam :)

aisya said...

gudluck! =)
(jealous sebab akak exam 1 paper je)

FawLin said...

gud luck yer cunndaa~

Abang Stalker said...

gud luck cunndaa.. :) mok,jgn ngadap fb tuk lyn2 peminat lak k.pray 4 u dalim. :P

nadya chew said...

chaiyokkkk2!!
wish me gud luck in exam too k!!

Nora Shahaira said...

exam ka...apa pun selamat maju jaya ya...

fuuyooh said...

salam kenal n follow.. hehehe
Misi yang belum tamat

Abang Long said...

Salam...kalau masuj exam leh bawa hp ok gak kan? Leh la update blog guna twitter or FB hehehe

Penulis Bogel said...

selamat menyerap tekanan...yeah~

cunndaa said...

tenkiu kepada semua yang doakan kejayaan cunndaa...
semoga korang semua berjaya dunia akhirat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >