2

Sapo Rasa Nak Tido.. Kelik.. Kelik.. Kelik.. Kelik

Salam,
Memandangkan Cunndaa dah berjaya menamatkan zaman bujang PENGAJIAN selama 4 tahun kat UKM dihatiku....Cunndaa asyik mengantuk je..siang mengantuk malam berjaga.mencari cucu dimana ada..Cunndaa nak kawen dengan anak Raja.
Cehhh...anak RAJA tuuu...Anak Raja mana la agaknye ye...jgn maen-maen...Ini Kisah benar..bukan rekaan semata-mata sebab ENCIK B Anak kepada RAJA Habsah...Doa-doakan Cunndaa betul2 dpt kawen ngn anak Raja taw....kehkehkeh..


Lepas makan mengantuk..sebelum makan lagilah mengantuk sebab tak bangun lagi...bangun je makan, bila berenti makan je baring....angin kuskus betuii....Cunndaa suka tido ke tido yang suka kat cunndaa nie...kompius betui la sekarang nie...
KENAPA CUNNDAA SUKA TIDUR??
Dulu masa Cunndaa kecik-kecik...Tapi sampai sekarang pun Cunndaa kecik jugak..
Ok, sat naa, cunndaa tukau ayat..
Dulu masa Cunndaa masih bayi....Mak suka sangat bila cunndaa and adik cunndaa yang bongsu CHIQUBIE tido sebabnye kalau kitorang tido, Mak boleh buat banyak keje...kirenya kami ni anak yang baik la, tak ganggu time mak buat keje rumah (homework)..kehkehkeh..


Tapi Bila dah besaw ni, tang tido tu masih melekat lagi...Nasib baik Mak tak marah law terover tidoo...sbb mak boleh buat homework tanpa gangguan jugak...."Banyak la ngko cunndaa..ngko tuuu yang sepatutnya buat, bia mak tido, rest.....". Ok..Mak...Ok...x sabau nak balik jadi surirumah tangga sepenuh masa lepak rumah jiran tetangga pass nie.....hakhakhakhakpakciksaHAK betuiii...


Pesal cunndaa banyak membebel ni....sebab dah lame x jumpa keyboard kot...sebab asyik jumpa ketas n pen je...sekali jumpa keyboard, amek ngko......kasi tekan laju-laju....


Kalau Cunndaa tidor, Cunndaa akan mimpikan FAHRIN AHMAD, so dats y cunndaa pilih untuk tido...bila bangun je, sonyum sorang-sorang la jawabnyoo..


Tido ni sonang ajo eh...Tak perlu buat apoimen dongan sapo-sapo eikh....Kasi susun bantal biar nampak cunn sikit, landing dengan gaya bebas....tido....tak dok orang nak komplein caro eden tido nye...
ternganga ker, tertunggeng ker, terbabas sampai jatuh katil ker....xdok nye orang nak saman...
Tapi Cunndaa tido versi sopan...ade iras-iras wanita melayu terakhir gituwww...


Daripada Cunndaa duk layang jirang tetangga lepak-lepak, sesi mengumpat, lebih baik cunndaa tidow..tak der la sakitkan hati orang...terrrrmengata orang....dengan tido, TERRRMIMPI orang ader lah...kehkehkeh..


jangan ingat cunndaa tido plak time menaip ni....kehkehkeh..


Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

2 Orang Komen:

sweet stalker said...

haha, atien pun skrg tgh cuti.. samalah mcm cundaa, banyak tidur. huuu :)

Cik Khairyyna :) said...

saya pown suka tido. feberet! :)(:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >