31

PEMENANG CONTEST GAYA DAN FESYEN

Salam,
Udah Lamee beno kome semua menunggu ye..
Kesian plok teman kat kome semua sebab nebes
 menunggu Cunndaa umumkan sape la pemenang bagi 

Sekarang Cunndaa mau ilangkan rase nebes kome semua..
Before tu, jum le kite klik TOP TEN dulu..
Mereka semua ada style, ada gaya..
Comel lotte dey semat belako heh...
Pandai gayoo ore klate katow..

Nak tengok hadiah dulu ke
Nak tengok orangnye dulu...
*macam mai merisik la pulak tengok2 orang nie*
Auwww...idok  mau la teman...

Kite tengok pemenang nye dulu oke.
Kasi die lega sikit naa..
Lepas kasi dia legaa
Kasi dia hepy la plak naa
Dapat gift dari Cunndaa nie..
Hope dia suka la naa..
* na..na..naaaa, ganu kiter...* iklan sat, wat ilang nebes...

PEMENANG KATEGORI WANITA
====
====
====
====
====
====
====
====
========
=======
=====
====
===
=

PEMENANG KATEGORI LELAKI
====
====
====
====
====
====
====
====
========
=======
=====
====
===
=


Hope Neena dan Khairi suka dengan hadiah daripada Cunndaa yang tak seberapa nie..
Nanti jenguk-jenguk la selalu blog cunndaa yang indah khabar dari rupa nie ye..kehkehkeh

Tuuuuuuuu diaaa.........
hadiahnye.

Untuk Neena, Cunndaa bagi luv pillow
Takkan nak bagi luv pillow gak untuk Khairi..
Kang tertangkap cintun sama cunndaa yang tak cunn nie..
Haiisssh....susah teman nk menjawabnye...
Ada nama korang kat pillow tu..

Back of pillow :
Sebagai tanda ingatan,
Jahitkan sekali nama Cunndaa kat situ..
supaya nampak lagi kiut...waka wakaaa...

Comeykan...comeykan...
Ni hasil kreatif 
 Sebarang pertanyaan atau order boleh lah melawat blog dan Fesbuk beliau.
Dijamin anda akan berpuas hati...
 Selamat berkenalan....=)

Nak iklan sat....
fokus tang luv yang ada ladybird tu yer..
Yang tu tuk Cunndaa dan Encik B.
kat belakang ade nama..
Nama adalah rahsia..hahhaaa...motif..

Kepada Khairi dan Neena,
Sila Emailkan 
NAMA PENUH:
ALAMAT:
NO. FON :

hyda_nrl@yahoo.com

TAHNIAH UNTUK ANDA
KEPADA PESERTA LAIN, TERIMA KASIH KERANA MEMERIAHKAN CONTEST NI..

Sekian, 

Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

31 Orang Komen:

Syuk Ry said...

menarik hadiah yer.. nk satu.. :D

cunndaa said...

@Syuk Ry hehehee...boleh2, nnti join contest cunndaa yang akan dtg ye...

Mohd Khairi Khadzir said...

wahh..thanks banyak2 cundaa!!! nnt aku emailkn butir2 tu ok..huhu.. TQ VM... alhmdulilah menang jugak akhirnya (^_^) ..tak salah kalau mencuba kan,..kann

Abang Stalker said...

pergh...comelnya hadiah!tahniah khairi n neena. :) x menang pun xpe,puas hati dpt top 10.hahah..lgpn da taw da,ye la..p bg gmbr half bt pe.kui3..cunndaa,bantal tu B yg ni x de ke?hahah..mmg nk kne duku dgn azary. :P

zie said...

mengapakah nama zie tiada dalam senarai pemenang??

cunndaa said...

@Mohd Khairi Khadzir okes khairi... minggu depan saya postkan ye

cunndaa said...

@Abang Stalker abang....tarik idung kang, kan dah ckp nama adalah rahsia...
kehkehkeh top10 pun femes emes okey..nak2 lg kat blog cunndaa nie...
nnt jgn serik plak join contest cunndaa akan dtg taw...

cunndaa said...

@zie uikss makEncik...cepuk dahi kang...muaaaahhhaaa...dah terkeluar dr contest awak tu...kalah sebelum bertanding...miaahhaaa...

Abang Stalker said...

ops..i did it again.ampunn datukkkk...jnji x bt lg. :D ek,kita x main la unfollow ni sume.Pasti akn join!!next time target nk menang ok.yunk..serius ni,i pny yg ehem2 u jnji tu mn?haha..(sje bt gosip jp)

zie said...

@cunndaa adehhh makENCIK dia bagi ke kita..xptt betol. sampai hati keluarkan kita sebelum bertanding..xpe2 majuk ahhh sambil tarik bantal bentuk love 2..huhuhu

tikin said...

cun nyer pillow tu..^^,
hihi..

NeenaAnuar said...

Alhamdulillahh.... ishh! tak sangka gak leh menang.. sbb top ten hari tu pun semuanyer hebat2 belaka..

TQ soo much to CunnDaa for da lovely gift! seriousss I terujaaa gilerr okkkk tengok bantal LOVE tuu.. huhu... comeyyyyy sangat2! cam CunDaa gak! nie tak bodek taw.. sbb dah menang baru cakap camgini so maknenyer sumpah ikhlas! :D

OK dear.. I'll email my details shortly! :)

Why Farouk said...

wow! mmg da expect da si neena ni mng.. sbb dia sgt2 style!
abg stalker sbnrnya hampir nak jd pemenang..
tp oleh krn dia pakai mata palsu,so kena tolak markah..
hwa3!

alisya said...

wahh tahniah kpd pemenag:D

cunndaa said...

@Abang Stalker bg cunndaa menang contest abg tuuuu...hakhakhak.... ehem2 mana ni...(bt2 lupe) padahal memang lupe pun....

cunndaa said...

@zie hakhakhak....tarik tinge kang.... dh awok tu terang2an x masuk contest ni, cam mana nak ade name cikPUAN.

cunndaa said...

@NeenaAnuar okey neena..TAHNIAH menang... i pun teruja gak ngn bantal tu...memang creatif KAMI ZUZI SHOP tu..hehee..pomot sikit..kehkehkeh

cunndaa said...

@Why, alisya tengs ye join contest cunndaa...

Tikin, tengkiu...

zie said...

@cunndaa hahahaha...ala zie tak join ke? ingat join td..contest ni gempak sangat. nak join pon takut sbb tlbh pndai bergaya..

cunndaa said...

@zie coming soon kena join...law tak, takmo kawan...hehehheee

zie said...

@cunndaa wahhh seperti ada unsur ugut mengugut ni..hahah kalau contest 2 leh kompom zie menang. zie joi dengan hati terbuka tanpa sebarang paksaan...

Pendekar Berkuda said...

Apesal nama pendekar takde??? ini sudah lebih... ciss....
hahahah..perasan je kejap... ekekeke...

anyway..cantik la pillow tuh... hadiah ler sebijik.. hahah...

cunndaa said...

@zie hahahaa...nampaknye cunndaa kena wat contest sweet kapel lah...n bg zie menang...hehehee...tp hadiahnye bg 1 mineral ok...bg yg botol besau oke....cunn apeee...

cunndaa said...

@Pendekar Berkuda ini lagi lebihhhhhhhh....hahahaaa... nnt la cunndaa kopi n peskan pillow ni kat blog pendekar berkuda ye..2 bijik cunndaa kasi..wat peluk malam2..hehhehee

zie said...

@cunndaa tak nak ahh kalau contest sweet couple kena bersaing ng haida & encik azareey...kompom kalah! hehe

cunndaa said...

@zie lorh..dah namenya teman ni owner contest tu..idok ler teman join nye..ape la makEncik nie...lambat bebenau fahamnye..hahahhaaa...

knp kalah plak dear?(ayat cunn sikit).. haida doakan zie & zafar bahagia ke akhir hayat...kawen jemput taw..

Abang Stalker said...

WHY,kang abg jentik hidung tu bru thu..haha.Cunndaa,u x ingt x pe la..i nk ngajuk jp bwk dri ditepian katil.uhuk2.. :P

Woofer Storm said...

rugilah orang mcm sy ni,tak dpt nak join coz baru kenal ni..eeheee thniah buat pemenang..follow kamu ye..

cunndaa said...

@Abang Stalker majuk lame sikit taw..bia padan muka...huhuhuuu....btul2 tak hengat nie..habaq mai la kat cheq nie...ape kebondanye....ce cite.ce cite

Abang Stalker said...

pisang emas dibawa belayar,
pisang setali?
hutang emas bole dibayar,
hutang hati?

cunndaa said...

@Abang Stalker
hutang hati dibawa pergi..
kemana hendak mencari..
carilah dalam perigi..
hihihihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >