27

Biaaa Betuiiiii Nie.....Blog Akan Di Delete

Salam, 
Dah 2, 3 hari Cunndaa busy dan  tak sempat nak online, 
Tapi bila online Cunndaa ade dengar risik-risik khabar yang akaun blog akan didelete kalau pakai yahoo... Biaaa betuiiii nie...?
Kalau korang semua terkejut, cunndaa lagi la terkejut kuasa dua.. 
Betul ke ni? Cunndaa masih lagi kompius..
Kalau nak tahu lebih lanjut, KLIK SINI takpun BACA YANG NI
Adakah berita ni sama seperti yang kita dengar dulu yang akaun fesbuk nak ditutup..
Tapi sampai sekarang masih on je fesbuk tu sampai bermacam2 fan page yang muncul..
RISAU... RISAU... RISAU....
sebab akaun blog cunndaa ni pakai yahoo bukannya pakai gmail...
Kalau nak bertukar kepada gmail, dengar-dengar kata bahawa follower akan hilang dan kena follow diorang balik...
Adussss.... seksa jiwa raga betuiii....
Kalau lah betul kena delete akaun blog cunndaa nie, babai blog..
Cunndaa dah tak nak berblog dah pas ni..merajuk setahun...
Sekian,


Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

27 Orang Komen:

zie said...

zie pon ada baca pasal tu..takut pnya pasal sampai tukar akaun gmail..hehehe

Cik Mira said...

eh tak la cunda.. da lame da pasal ni..cuba baca ni

http://www.miraedora.com/2011/04/google-akan-menghapuskan-semua-blogspot.html

Wani said...

alololo ~ janganlah merajuk ! ^^

Ain Jia Zainudin said...

yeke ni??alamak aiii.. :(

cunndaa said...

@zie so, zie dh tukar kepada gmail ke?? mcm malas je nk tukau...biau jelah...

cunndaa said...

@Cik Mira yeke cik mira...tengssss sgt2 share link tu...nnt nk sekodeng sat ag link tu sampai lebam

zati embong said...

eh?huhu jat pakai yahoo gak.huhu

zie said...

xpyh tukar...ada baca kat blog sape ntah dia kata xtukar pon xpe..

cunndaa said...

@zie haida dh baca kat n3 miraedora....heheee...so, mmg niat xnak tukau pun...seksa jiwa raga jee...
so, enjoy jelah ngn yahoo nie pun...

cunndaa said...

@zati embong kite tak payah tukau naa..kite same2 hentam yahoo je..xpyh tukau ke gmail.

munirah said...

owhhh..naseb baik pkai gmail :D haha tapi rasenya tak kot..sbb dr arituh lagi bace kat blog cik epal ckp sal ni..xde pape pon :D

Cik Mira said...

hehe yg dah tuka ke gmail hilan semua belog yg dorang dah follow.

Rohis SMAN 10 said...

nice...berryhardisakha.blogspot.com
...bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

cunndaa said...

@munirah 2 la...myb ni khabar angin je kot.... hope xde ape2...

cunndaa said...

@Cik Mira 2 la pasal cunndaa tak mau tukar ke gmail...hehehee...xlarat nk polo2 balik... tengs bg link td tu ye...
sharing is caring...

cikida said...

yeke cam 2..tak bek la..emm..ape la kn..bia la yahoo ke google ke.

chinta... said...

cundaa...khabar angin je kot...

Cik Nin said...

sama mcm fb. wat gempak je lebih. hinks.

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

huhuhu...ala merajuk setahun je kan...kejap jer hehehe.....tapi ini semua berita tipu je.. ;-) biase la politik programmer takpun khabar angin je

cunndaa said...

@ betul2...sume tu khabar angin je...hekhekhek

ain dzaya said...

CUNDA!CUNDA!!! dia nak geli geli je ngn cunda..jgn amek siyes la..cunda pun maen la geli2 jugak...hehe

CWL wanie LovelA said...

betul ke ???

cunndaa said...

@CWL wanie LovelA khabar angin je ni kot sayang

Opah Kentang said...

hm,,Opah tak tukar pun cunda..
tapi Opah memang pakai gmail
hdhehehehe..


Takde kot.
Macam kes fb nak tutup tu.tapi takde pun..hehee

cunndaa said...

yeahhh...tahniah kat opah sbb dr asal pakai gmail...hehhehee...
tu la, myb nie gempak je kot....
malas la cunndaa nk tukau kepada gmail.

chiqubie said...

b guna gmail..hahahaha..

Shah URL said...

mcm2 jenis mesej cuba di sebarkan oleh pihak ttntu skang ni kan. mcm fb tu gak. adeii la.

xpe xpe cundaa. buat ileks je.

-salam kenal-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >