11

Just For You....

Salam,
Hellow...hellow...hellow...
Dah lama cunndaa  tak melawat blog kawan-kawan...
Nanti kureeenngg busy sikit, Cunndaa terjah dalim-dalim semua okeyy..
Yang mana follow cunndaa tu, cunndaa akan follow balik..tengsss...
Bt masa ni, cunndaa berpuasa dalam dunia blog dalam dua tiga minggu...ngehngehngehh...
Bukan tak berblog langsung, ade jugak blog cunndaa terjahhhh..
Al-maklumlah, bila duk umah ni..femesss sikit, kejap g datim ngn orang tuu,
kejap orang sana call ajak datim lagii...aduhhh...
Malam ni ade undangan dinner la plak....
aiiisshhh...bisi mengalahkan artis pencen cunndaa nie..
Cunndaa curi-curi masa yang ada untuk createkan header untuk follower bertuah cunndaa..
Follower yang ke-1515..
Cunn kan nombor tuuu..same cunn ngn tuan follower...kehkehkeh..
Nilah header for Lala Shaheila
hope Lala shuker ngn header ni...
Sekian,



Pakai Baju Warna Ceria, Sudilah KOMEN sepatah dua

11 Orang Komen:

Inspirationalefeks said...

hoho .. mesti lala suke tu :)

sharifahzakiah said...

bestnyee dapat header ^_^ cntik lak 2 :)))

l a l a , S h a h e i l a said...

thank cunndaa~ lala sukalah.. lala ambil dulu, past tu buat entry pasal cunndaa k..

^^

cunndaa said...

@l a l a , S h a h e i l a amik..jgn tak amek...hehehee...tengs to u too sbb sudi tepek header ni kat ur blog...hehehee...^^

cunndaa said...

@sharifahzakiah insyaALLAH, nnt ade rezeki untuk u plak...ade la tu blogger2 lain akan bg..hikhikhikk...

cucu umie said...

hehe..cantik jer blog tu..boleh juga buatkan untuk ayie nantikan..hhuhuhu

cunndaa said...

@cucu umie maksud ayie, header ker??? insyaALLAH....^^

Abang Stalker said...

perghh..dalim bucuk abg ni da bz la skrg ni.artis pencen le katakn.. :)

cunndaa said...

@Abang Stalker : kakakakakakaaa...artis pencen selaku suri rumah tangga separuh masa sgt2 busy...& mood berblog kureeennng...jangkit ngn abang lah nie..hihihi

tikin said...

hihi..busy rupenye..patutla da lame cundaa x update blog..rndu ngn en3 cundaa taw..hihi :)
btw,,shanteeq header tu..:)

cunndaa said...

@tikinololoooo....ade jugak orang yg sudi rindu ngn n3 cunndaa yer...tengs dear...
yups, bz sikit skrg, almaklumla, jadi suri rumah tangga nie...kena jadi chef, kena pegi pasar..macam-macam..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENKIU DAUN KELADI, JEMPUT DATANG LAGI
PUSH >